Nova edició del cinema a la fresca a Montjuïc

Arriba l’estiu i com cada any la Sala Montjuïc de Barcelona organitza un dels millors esdeveniments per gaudir del cinema a l’aire lliure, en pantalla gran i en un entorn privilegiat. El cinema a la fresca d’enguany quedarà inaugurat el pròxim 31 de Juny i durarà fins el 7 d’Agost.

Es tracta de la 11ena edició del cinema a la fresca i la programació d’aquest any ens porta, com sempre, una bona mostra de pel·lícules, acompanyades per un concert previ a la projecció. La selecció de títols destaca sobretot per la presència de molts dels títols que més ens van sorprendre i captivar el passat 2011 i 2012.

El menú és molt variat i al gust de tothom; D’entrada BLANCANIEVES de Pablo Berger, la gran triomfadora de la passada edició dels premis Goya i un emotiu homenatge al cinema mut carregat d’humor i amor al al cinema. La projecció vindrà acompanyada de la interpretació en directe de la banda sonora del film, a càrrec de l’orquestra Sinfonietta de Monteolvido. També tenim moltes ganes de tornar a veure MOONRISE KINGDOM, de Wes Anderson, un film que destaca per la seva sensibilitat i l’estil pop tant característic de l’autor i que ens fa reviure l’experiència del primer amor a ritme de  “Le temps de l’amour”.

Destacar també la presència de DRIVE, el thriller neo-noir de Nicolas Winding-Refn. No necessita presentació, oi? Si encara no heu tingut l’oportunitat de veure en pantalla gran a Ryan Gosling amb l’escuradents a la boca i la jaqueta d’escorpí, aquest és el moment. Del 2011 també tindrem MELANCOLÍA, l’apocalipsi intimista del danès Lars Von Trier, INTOCABLE, la comèdia francesa que va batre tots els rècords de taquilla i la guanyadora de l’Oscar a millor peli estrangera NADER Y SIMIN, UNA SEPARACIÓN del director iraní Asghar Farhadi. TAKE SHELTER de Jeff Nichols, HABEMUS PAPAM de Nani Moretti o CÓDIGO FUENTE de Duncan Jones també són una molt bona opció.

fresca

Tampoc poden faltar els clàssics amb la presència dels mestres Billy Wilder i Orson Welles amb QUE OCURRIÓ ENTRE TU PADRE Y MI MADRE i CIUDADANO KANE. Pels fans del musical tenim la projecció de WEST SIDE STORY, tot un clàssic que sempre val la pena remirar.

I deixeu-me destacar també un documental musical, KIDS & MUSIC: LA SANT ANDREU JAZZ BAND. Va guanyar el premi nacional del passat In-Edit Beefeater i tindrem l’oportunitat de sentir en directe a la jove orquestra protagonista, que realitzarà un concert previ a la projecció del film.

AQUÍ PODEU CONSULTAR LA PROGRAMACIÓ COMPLETA

Ens veiem per Montjuïc.

Cinema a la fresca Montjuïc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s