Tràiler del biopic de Steve Jobs amb Ashton Kutcher

Ja tenim aquí el tràiler de JOBS, el biopic dedicat a un dels grans mites del segle XXI: Steve Jobs

D’entrada el film ens va sorprendre per la rapidesa amb que es va arrencar tot el projecte. Steve Jobs va morir l’octubre del 2011 i el juny del 2012 ja s’iniciava el rodatge d’aquest film sota les ordes del nord-americà Joshua Michael Stern. Queda clar que la tirada mediàtica que desprèn la figura del fundador de Apple no es podia desaprofitar.

L’elecció de l’actor protagonista del film també ha donat molt a parlar: Ashton Kutcher. El teen idol i protagonista de COLEGA ¿DONDE ESTÁ MI COCHE?, AMERICAN PLAYBOY i amb un rol central a la sèrie DOS HOMBRES Y MEDIO, sembla a priori una opció de màrqueting però queda per veure com es defensarà en un rol bastant més seriós. Kutcher, de fet, va ser hospitalitzat per problemes físics després d’intentar seguir la rigorosa dieta de Jobs. De moment pel que podem veure en aquest tràiler, l’actor com a mínim guarda certa semblança amb el Steve Jobs més jove i hippie.

Comparació dels dos Jobs

El film va ser presentat a la passada edició de Sundance i, pel que sembla, va generar molta divisió d’opinions. Pel que podem jutjar en el tràiler sembla una espècie de LA RED SOCIAL sense la bona mà de Fincher ni els diàlegs de Aaron Sorkin.

La Sony Pictures, que també treballa en un projecte sobre Steve Jobs, sí que compta amb el reputat guionista de MONEYBALL i les sèries EL ALA OESTE DE LA CASA BLANCA i THE NEWSROOM. De moment sabem poca cosa del film, però Sorkin ha avançat que té la intenció de donar una estructura poc ortodoxa al film, que només es desenvoluparia en tres escenes a temps real. Molt millor, no?

De moment ens conformem amb el tràiler de JOBS:

PD: Quants cops surt Ashton Kutcher cridant?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s