Estrenes del 21 de Juny

El hombre de acero

Director: Zack Snyder Repartiment: Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Kevin Costner, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Diane Lane Guió: David S.Goyer Any: 2012 País: EUA Duració: 148 min Gènere: Acció

Torna el superheroi més mític de tots en aquest reboot produït per Christopher Nolan i dirigit per Zack Snyder. Una posada a punt i renovada de l’origen de Superman. Clark Kent (Henry Cavill) descobreix que no només és adoptat sinó que ve del planeta Krypton i per això posseeix poders sobrenaturals. Així, emprendrà un viatge per entendre d’on bé i perquè va ser enviat al nostre planeta. Però aviat haurà d’assumir el seu paper d’heroi, ja que arriben a la Terra, els últims habitants de Krypton, liderats pel General Zod (Michael Shannon), disposats a sumir en el caos i la destrucció total al planeta.

El-hombre-de-acero_cartel_peli

Monstruos University

Director:   Dan Scanlon Repartiment (Veus):  Steve BuscemiJohn GoodmanJennifer TillyBilly Crystal Guió: Pete DocterAndrew Stanton Any: 2013 País: EUA Duració: 110 min Gènere: Animació

Des que era un petit monstre i abans d’entrar a la universitat, Mike Wazowski ja somiava amb ser un Espantador i ell sabia millor que ningú que els millors sortien de Monstruos University (MU). Però durant el seu primer semestre a la MU, els plans de Mike es frenen quan es creua amb el popular James P. Sullivan, un Espantador amb talent. Per culpa de la seva competivitat els dos es veuran expulsats i obligats a treballar junts amb un estrany grup de monstres inadaptats si volen solucionar la seva situació.

Laurence anyways

Director:  Xavier Dolan Repartiment: Melvil Pupaud, Suzanne Clément, Nathalie Baye Guió: Xavier Dolan Any: 2012 País: França i Canadà Duració: 159 min Gènere: Drama

En Laurence és un professor de literatura que en al complir 30 anys declara la seva intenció de convertir-se en dona, davant de la sorpresa dels seus amics i fins i tot la seva novia, que finalment acceptarà mantenir-se al seu costat durant tot el procés de canvi. El pròxim curs, Laurence ensenyarà literatura per primera vegada en la pell d’una dona, començant així una nova i perillosa vida en la que el pes de l’estigma social, el rebuig familiar i la incompatibilitat amb la parella acabarà per dinamitar la seva vida.

Después de mayo

Director:  Olivier Assayas  Repartiment: Lola CrétonFélix ArmandClément MétayerCarole Combes Guió: Olivier Assayas Any: 2012 País: França Duració: 120 min Gènere: Drama

Anys 70 a París. En Gilles, un jove estudiant, comença a interessar-se per la política. Com els seus amics, es debat entre el compromís radical i les seves aspiracions personals. Ell i els seus amics hauran de prendre unes decisions crucials per trobar el seu lloc en el món.

Hannah Arendt

Director:  Margarethe Von Trottoa Repartiment: Barbara Sukowa, Axel Millberg, Janet McTeer, Julia Jentsch Guió: Margarethe Von Trottoa, Pam Katz  Any: 2012 País: Alemanya, França Duració: 113 min Gènere: Drama

La filòsofa i periodista jueva Hannah Arendt (Barbara Sudowa), és enviada a Jerusalen per cobrir el judici del criminal de guerra nazi Adolf Eichmann. Allà, desenvolupa un controvertit informe sobre la banalització del mal.

Mi encuentro con Marilou

Director:  Jean Becker Repartiment: Patrick Chesnais, Jeanne Lambert, Miou-Miou, Jacques Weber Guió: Jean Becker i François D’Epenoux Any: 2013 País: França Duració: 90 min Gènere: Drama

En Taillandier és un conegut pintor de més de setanta anys que, tot i el seu èxit, decideix deixar de pintar. Afectat per una depressió, se’n va de casa sense donar cap mena d’explicació a la família i comença a viatjar. Durant el seu periple coneix a la Marilou, una adolescent rebutjada per la seva mare i que es sent perduda. La jove i l’home decidiran passar un temps junts. Acabaran vivint com a pare i filla en la pau i tranquil·litat d’una casa llogada, ajudant-se mútuament, fins que les seves vides recuperin el seu sentit de nou.   

La Lapidation de Saint Étienne

Director: Pere Vilà Barcelò Repartiment: Lou Castel, MArie Payen, Luis Rego Guió: Pere Vilà Barcelò i Laura Merino Any: 2012 País: Espanya i França Duració: 81 min Gènere: Drama

L’Étienne és un ancià malalt que viu rodejat de tota classe d’objectes que ha anat acumulant al llargd els anys. Són records d’un passat tràgic que no vol oblidar. La seva soledat diària, no obstant, es veu atacada pel mobbing que li fa Jeanne, la propietària del pis on viu, que juntament amb amb la resta de veïns i els serveis socials tenen l’objectiu de fer-lo fora de casa seva. Étienne no té cap intenció de deixar la seva llar ja que viu aferrat a la convicció d’estar convivint amb les presències de la seva dona i la seva filla, mortes fa temps. Un accident domèstic deixarà a l’Étienne malferit i amb les seves últimes forces intentarà demanar ajuda, però només descobrirà la falta d’humanitat d’aquells que el rodegen.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s