L'adaptació de CINQUANTA OMBRES D'EN GREY ja té directora!

I es tracta de Sam Taylor-Johnson, coneguda pel seu únic llargmetratge NOWHERE BOY. Aquesta és una de les primeres notícies que arriben de l’esperada adaptació de la trilogia de E.L. James que porta ja uns mesos gestant-se. Durant aquest temps, s’ha parlat molt de possibles noms tant per protagonitzar-la com per dirigir-la. Entre aquests últims havien sonat amb força directors com Joe Wright i Darren Aronofsky.

La portada del primer llibre de la trilogia de Grey.

La portada del primer llibre de la trilogia de Grey.

La famosa trilogia, que ha iniciat el boom del sub-gènere literari conegut com “porno per a mares”, explica la història d’Anastasia, una innocent estudiant, que s’enamora perdudament de Christian, un empresari amb estrafalaris gustos sexuals i un caràcter, si més no, desconcertant. Segons ha anunciat un dels productors de la pel·lícula, la capacitat per arriscar i l’habilitat per recrear històries d’amor i emoció de la directora han estat les raons per escollir-la.

Cal remarcar que la primera (i única, fins el moment) pel·lícula de Taylor-Johnson va gaudir de gran èxit de públic i crítica. NOWHERE BOY explica la vida de John Lennon abans de la formació de The Beatles i està protagonitzada per Aaron Johnson (KICK-ASS), amb qui la directora es va casar poc després del llançament de la pel·lícula. Abans de dedicar-se al cinema,Sam Taylor-Johnson era coneguda, entre altres coses, per la seva sèrie de fotografies Crying men, en què participen alguns grans actors.

La directora era coneguda com Sam Taylor Wood abans de casar-se amb el seu actual marit.

La directora era coneguda com Sam Taylor-Wood abans de casar-se amb el seu actual marit.

Un altre dels aspectes més comentats des que es va anunciar l’adaptació de CINQUANTA OMBRES D’EN GREY ha estat el repartiment. Des d’Angelina Jolie a Felicity Jones passant per Emma Watson han sigut algunes de les actrius que s’ha rumorejat que podrien protagonitzar la pel·lícula, mentre que actors com Jonathan Rhys Meyers, Ian Somerhalder, Channing Tatum i el mateix Aaron Johnson han sonat com possibles encarregats de convertir-se en Christian Grey.

La grandíssima quantitat d’aficionades (i aficionats!) a la trilogia que ha revolucionat la indústria editorial en els últims anys (més de 40 milions d’exemplars venuts) fa que aquest sigui un dels projectes cinematogràfics que més rumors ha generat des que es va anunciar. La mateixa autora, E.L. James, va escollir Mike De Luca i Dana Brunneti, productors de LA RED SOCIAL, com a productors, i la guionista de la fallida sèrie TERRA NOVA, Kelly Parcel, s’encarrega del guió de la pel·lícula.

Ara l’únic que queda per saber és qui seran els escollits per encarnar dos dels personatges que més han donat a parlar en els últims anys i si la versió cinematogràfica aconseguirà l’èxit de la versió literària de les CINQUANTA OMBRES DE’N GREY.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s