Torna la llegenda: Tràiler d'Anchorman 2

El mite, el bigotí, el periodista, el cabell de saló, el seductor, l’home en majúscules. L’irreverent Ron Burgundy ha tornat!

Stay Classy.

Stay classy.

Com ja vam cavançar, la seqüela de la comèdia de culte mes important de la troupe de Will Ferrell i companyia, EL REPORTERO, està en marxa i avui arriba el seu nou tràiler. Ron Burgundy (Will Ferrell) i el seu equip de notícies format per Paul Rudd, Steve Carrel i David Koechner hauran d’adaptar-se als nous temps, els ays 80, a una nova ciutat, Nova York i a un nou tipus de periodisme, el de les cadenes d’informació 24 hores. Lluny queden els 70, San Diego i ser els reis de les notícies locals.

El tràiler desvetlla molt poc més i es limita a algunes situacions còmiques pròpies del personatge (com el racisme incipient) i com no, al carisma del grup d’amics protagonistes. Esperem que les millors bromes estiguin a la pel·lícula, perquè el cert és que aquest teaser deixa amb ganes de més i millor. Si encara no heu vist la primera part, us la recomano moltíssim. És sens dubte una de les comèdies més descarades i atractives dels darrers anys i una desconeguda al nostre país, la veritat. Sobretot a Estats Units, va començar a gaudir d’un status de fan favorite i culte molt merescut i moltes de les seves frases i escenes formen part ja de l’imaginari col·lectiu.

Brick, Brian, Champ i Ron preparats per tornar a regnar.

Brick, Brian, Champ i Ron preparats per tornar a regnar.

ANCHORMAN: THE LEGEND CONTINUES (així es titula mentre aquí encara no té nom) s’estrena als EUA el 20 de desembre i esperem que aquí ho faci tot seguit. Segueix a la direcció Adam McCay i s’incorporen nous actors com Kristin Wiig o James Marsden més algun que altre cameo important com Harrison Ford, Liam Neeson, Jim Carrey o Nicole Kidman. Aquí teniu el nou pòster també.

ZZ1D3157EF

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s