James Franco també recorre al crowdfunding

El polifacètic James Franco ha llençat una campanya de crowdfunding per finançar una trilogia de curtmetratges basada en la seva colecció de relats curts de Palo Alto. L’objectiu és recaptar 500,000 euros, però l’opció escollida per l’actor i director ha sigut la de “finançament flexible”, per la qual cosa els diners aconseguits aniran destinats al rodatge s’aconsegueixi o no la quantitat marcada.

Conegut per la seva participació a pel·lícules com SPIDERMAN i 127 HORES, James Franco és també director i escriptor.

Conegut per la seva participació a pel·lícules com SPIDERMAN i 127 HORES, James Franco és també director i escriptor.

Aquest projecte no només crida l’atenció pel fet que l’impulsor sigui James Franco, també per altres aspectes. Per exemple, la direcció dels tres curts anirà a càrrec de quatre directors novells: Nina Ljeti i Vladimir Bourdeau de Fontenay dirigiran MEMORIA, Bruce Thierry Cheung serà l’encarregat de dirigir KILLING ANIMALS i Gabriel Demestree serà el director de YOSEMITE.

Els quatre joves que dirigiran les adaptacions dels relats de Palo alto.

Els quatre joves que dirigiran les adaptacions dels relats de Palo alto.

A més, tots els beneficis d’aquests curtmetratges, en cas que n’hi hagués, es donarien a la fundació Art of Elysium, que té com a propòsit encoratjar als artistes a dedicar el seu temps i el seu talent a nens malalts.

Sorprèn aquest nou projecte de James Franco, a qui enguany hem vist actuant a OZ i SPRING BREAKERS i que va estrenar a l’últim festival de Canes AS I LAY DYING, on participa com director, guionista i actor. No és la primera vegada que un actor americà utilitza les plataformes de crowdfunding per finançar els seus projectes: Zach Braff, conegut per la sèrie SCRUBS, va aconseguir 3 milions de dòlars (l’objectiu eren 2) per la seva pel·lícula WISH I WAS HERE fa pocs mesos. També van aconseguir el seu objectiu els responsables de la pel·lícula de VERONICA MARS, que en total va recaptar més de 5 milions de dòlars, en una campanya molt exitosa, tal i com us vam informar.

Es poden fer aportacions al projecte a partir de 10 $ fins a 10,000 $, amb diferents recompenses, sent un sopar amb el mateix James Franco la més alta. També es pot obtenir una pintura original de James Franco per 7,000 dòlars i una gravació personalitzada de la seva veu per al telèfon mòbil per 450 $ (Franco es reserva el dret de modificar el guió en cas que consideri que el contingut no és apropiat, és clar). Més enllà d’això, no se sap encara quina serà la participació de James Franco en els curtmetratges ni si hi actuarà.

La portada del conjunt de relats en què es basen els 3 curtmetratges.

La portada del conjunt de relats en què es basen els 3 curtmetratges.

En qualsevol cas, per ara ja s’han recaptat més de 28,000 dòlars per a l’adaptació cinematogràfica dels relats de James Franco. A la página web trobareu més informació sobre les possibles donacions i un vídeo explicatiu del perquè del projecte protagonitzat, és clar, pel mateix James Franco, que considera aquest tipus de projectes “una oportunitat per a que tots facem les millors pel·lícules possibles”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s