Espectacular tràiler per The Wolf of Wall Street, la nova de Scorsese

La cinquena col·laboració entre Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio per fi té un tràiler per començar a obrir boca! I és molt més espectacular i esbojarrat del que ens esperàvem.

Durant anys s’ha parlat de quant al límit és el guió de Terence Winter (BOARDWALK EMPIRE i LOS SOPRANO) i el tràiler aposta a ritme de hip hop, cap aquest enfocament en comtes de vendre-ho com un drama criminal més clàssic. Diners, diners i més diners en aquest avanç que ens desvetlla poc de la trama però molt de l’esperit desenfrenat i desequilibrat que es va viure a Wall Street en el punt àlgid del megacapitalisme dels anys 80 i 90.

Imagen 47

DiCaprio parlant a càmera a l’estil Henry Hill d’UNO DE LOS NUESTROS

THE WOLF OF WALL STREET compta amb DiCaprio d’absolut protagonista en una història real basada en la vida de Jordan Belfort, un broker de Wall Street que es va enriquir de forma fraudulenta fins que va ser arrestat i va destapar tots els plats bruts i la corrupció dels joves “llops” que dominaven Wall Street. En l’actualitat, un penedit Belfort, escriu llibres i dona conferencies/xerrades motivacionals. Acompanyen a DiCaprio un variat i interessant càsting del que al tràiler destaquen sobretot Jonah Hill com al seu soci i Matthew McConaughey (no em cansaré mai de dir-ho: quina ratxa de pelis!) com al seu mentor. També tenim però a Jean Dujardin, a qui no ensenyen, a Kyle Chandler, Rob Reiner i la sexy Margot Robbie com la xicota de DiCaprio, entre altres secundaris de luxe.

McConaughey pot ser un dels noms dels que més es parli l'any que ve.

McConaughey pot ser un dels noms dels que més es parli l’any que ve.

Haurem d’esperar però, al 5 de desembre per veure la nova pel·lícula de Martin Scorsese. El llegendari director, sobretot des de que es va associar amb DiCaprio està tornant a viure una època d’esplendor i èxit tant de públic i com de crítica que ja voldrien molts dels seus companys de generació. La veritat és que s’ha adaptat molt bé al pas dels anys a Hollywood i des de ja, amb aquest tràiler podem dir que THE WOLF OF WALL STREET forma part de les pre-candidates als Oscars. Un cop s’estreni i la puguem veure, sabrem si tanta expectació val la pena. De moment, promet.

PD: Què em diueu de l’escena de llançament del nan o bé, el final amb DiCaprio/McConaughey cantant…quines ganes!

El desenfré i l'amoralitat absoulta d'una època que encara estem pagant.

El desenfrenament i l’amoralitat absoluta d’una època que encara estem pagant.

Anuncis

4 responses to “Espectacular tràiler per The Wolf of Wall Street, la nova de Scorsese

  1. Retroenllaç: American Hustle: la nova de David O. Russell | La Casa De Vidre·

  2. Retroenllaç: Dallas Buyers Club, un McConaughey extrem | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s