Estrenes del 14 de juny

Trance

Director:  Danny Boyle Repartiment: James McAvoyVincent CasselRosario Dawson Guió: Joe AhearneJohn Hodge Any: 2013 País: EUA Duració: 103 min Gènere: Thriller

En Simon (James McAvoy) és un subhastador que es veu implicat en un robatori d’una obra de Goya, Vuelo de Brujas. Quan el líder de la banda, Franck (Vincent Cassel) li demana que entregui la pintura, aquest oblida on l’ha deixat. Per recuperar-la comptaran amb l’ajuda d’una hipnotista, Elizabeth Lamb (Rosario Dawson).

Insensibles

Director:  Juan Carlos Medina Repartiment: Àlex Brendemühl, Juan Diego, Félix Gómez, Bea Segura Guió: Juan Carlos Medina i Luiso Berdejo Any: 2013 País: Espanya Duració: 105 min Gènere: Thriller

El David és un brillant neurocirugià necessitat d’un trasplantament de mèdul·la que, per tal de sobreviure, es llançarà a la recerca dels seus pares biològics. Tot i que les respostes sobre els seus orígens semblen ocultar-se darrere un vel de silenci i misteri, en la seva recerca, en David descobrirà que en el Pirineus durant la Segona Guerra Mundial, un grup de nen patia una estranya i desconeguda malaltia; eren insensibles al dolor físic.

Un invierno en la playa

Director:  Josh Boone Repartiment: Greg Kinnear, Kristen Bell, Jennifer Connelly, Lily Collins, Logan Lerman Guió: Josh Boone Any: 2013 País: EUA Duració: 96 min Gènere: Comèdia dramàtica

Tres anys després del seu divorci, el veterà novel·lista Bill Borgens (Greg Kinnear) no pot deixar d’obsessionar-se amb la seva ex-dona, l’Erica (Jennifer Connelly) fins el punt d’espiar-la. Mentre, la seva filla universitària, la Samantha (Lily Collins) acaba de publicar la seva primera novel·la i entra en pànic per la idea de tenir la seva primera relació amb un romàntic empedreït (Logan Lerman). Per la seva banda, el seu fill adolescent, el Rusty (Nat Wolff) intenta troba la seva pròpia personalitat com a escriptor i també com a inesperat xicot d’una noia espectacular amb inquietants problemes. Quan aquestes tres situacions desemboquen en respectives vacances romàntiques frustrades, els Borgens es creuen amb algunes sorprenents revelacions sobre com els finals es converteixen en principis.

Menú degustación

Director:   Roger Gual Repartiment: Jan CornetClaudia BassolsVicenta N’DongoFionnula FlanaganStephen ReaMarta Torné Guió:  Roger GualJavier Calvo Any: 2013 País: Espanya, Irlanda Duració: 87 min Gènere: Comèdia

Un any després de la seva ruptura, en Marc i la Rachel es retroben al últim sopar que es serveix al Chakula, un restaurant de tres estrelles Michelin de la Costa Brava, a càrrec de la prestigiosa chef Mar. Coincidiran amb una comtessa vidua o un misteriós personatge.

Somos gente honrada

Director: Alejandro Marzoa Repartiment: Paco Tous, Miguel de Lira, Unax Ugalde, Manuela Vellés Guió: Alejandro Marzoa i Miguel Ángel Blanca Any: 2013 Duració: 85 min Gènere: Comèdia Dramàtica

Aquest film narra la història d’en Suso i el Miguel, dos pares de família i amics de tota la vida, que no passen pel seu millor moment. Després d’arriba als cinquanta, es troben a l’atur i sense diners. Quan la situació sembla pràcticament insostenible és quan succeïx el miracle: en un dia de pesca, es troben un paquet amb 1o quilos de cocaïna. Els dos amics decideixen vendre la droga per aconseguir sortir de la misèria que estan vivint. Però el dilema moral no és el seu únic problema: Què en saben ells de cocaïna?

Lo que nadie sabe

Director: Soren Kragh-Jacobsen Repartiment: Anders W. BerthelsenMaria BonnevieMerie Louise Willie,Sarah Juel Werner  Guió: Rasmus HeisterbergSoren Kragh-Jacobsen Any: 2008 Duració: 88 min Gènere: Thriller

Després d’un desastrós sopar familiar, Charlotte li demana al seu germà Thomas que es reuneixi amb ella per la nit però quan arribar descobreix que la Charlotte ha mort ofegada. Thomas sospita que es tracten de circumstàncies misterioses i comença a investigar. Tot condueix a Lange-Erichsen, un agent de la intel·ligència militar. La seva investigació podria estar en contra de l’agència més poderosa del país.

New York Shadows (Sombras de Nueva York)

Director:  Juan Pinzás Repartiment: Lindsey Ireland, Juan Pinzás, Javier Gurruchaga Guió: Juan Pinzás Any: 2013 País: Espanya Duració: 103 min Gènere: Drama

Drama psicològic i innovador que aborda les tribulacions d’en Julián (Juan Pinzás) un cineasta espanyol que arriba a Nova York per visitar localitzacions i conèixer l’actriu nord-americana Jennifer (Lindsey Ireland) que protagonitzarà el seu film. Inesperadament, alguna cosa estranya li passa al cineasta que es troba atrapat a la història del seu propi guió compartint inquietants miratges amb els personatges que ell mateix ha creat.

Gegants, la llegenda de Tombatossals

Director:  Manuel J. García Doblatge: Pedro Reyes, “Barragán”, Guió: Miquel Beltrán Any: 2013 País: Espanya Duració: 90 min Gènere: Animació, Aventures

Tombatossals és un gegant valent, fill de les muntanyes Penyeta Roja i Tossal Gros, nascut en una nit de tempesta. Els seus mítics amics i gegants com ell són: el forçut Arrancapins, el bufador Bufanúvols, el voluntariós Càgueme i el escatològic Tragapinyons. Tots ells, seguint l’encàrec del rei Barbut, i per agradar a la princesa Inés, ajudaran a reconstruir el regne i conquerir el territori del malvat príncep Barxolí.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s