Primer tràiler de l’esperada Snowpiercer, de Bong Joon-Ho

Si hi ha algun projecte que ha anat generant expectatives tant als països asiàtics com a occident ha estat, sens dubte, SNOWPIERCER, el nou film del director coreà Bong Joon-Ho. SNOWPIERCER és l’esperat debut en llengua anglesa de Bong, produïda pel seu amic i també director Park Chan-Wook, que també va estrenar recentment el seu debut STOKER. La pel·lícula adapta una novel·la gràfica francesa, LE TRANSPERCENEIGER, de Jacques Lob i Jean-Marc Rochette, i ha estat en producció sota molt secretisme durant uns anys. Poc a poc es va anar confirmant el repartiment: Chris Evans, Jamie Bell, John Hurt, Ed Harris, Tilda Swinton i l’actor coreà Song Kang-Ho. Després d’una mostra al American Film Market, els germans Weinstein van decidir adquirir els drets del film per la seva distribució a occident, situant encara més en el punt de mira la cinta post-apocalíptica.

Chris Evans capitaneja la revolució des del final del tren

Ara per fi ens arriba l’esperat primer tràiler, que ens demostra que l’espera ha valgut la pena. I si no us convenç o sou escèptics, mireu a la trajectòria de Bong Joon-Ho: amb MEMORIES OF MURDER es va guanyar el prestigi de la crítica, THE HOST va ser el film que va trencar rècord de taquilla a Corea del Sud -només superat recentment per EL GRAN GOLPE (THE THIEVES) -, i amb MOTHER el director ensenyava la seva maduresa per trobar l’equilibri perfecte entre el cinema comercial i el d’autor. SNOWPIERCER promet mantenir l’essència del director, ja que íntegrament es tracta d’una producció coreana, i ja té confirmada la seva data d’estrena a Corea del Sud aquest mateix agost.

L’actor Song Kang-Ho és un enginyer que ajudarà als del final del tren a arribar al motor

SNOWPIERCER ens situa en un món post-apocalíptic on la resta de la humanitat viu a un enorme tren on hi ha una estructuració de classes socials: els rics viuen al davant i controlen el motor, els pobres al final del tren. Però alguns d’aquests, cansats de la seva situació, decidiran acabar amb tots els privilegiats i iniciaran una lluita per controlar el tren. Haurem d’esperar a veure quan s’estrena aquí. Però un servidor ja l’espera amb moltíssimes ganes. Fins al moment, Bong Joon-Ho no ha decebut, i tampoc crec que ho faci aquest cop.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s