Leonardo DiCaprio podria ser Rasputin

I és que la Warner Bros i la productora de DiCaprio, Appian Way van quedar encantats amb el pithing que els va fer el guionista Jason Hall (molt de moda ara amb el guió d’AMERICAN SNIPER) del seu projecte sobre Grigori Rasputin, l’infame conseller de l’últim Tsar de Rússia.

Rasputin, un personatge clau de la convulsa història de Rússia.

Rasputin, un personatge clau de la convulsa història de Rússia.

Un personatge fascinant, envoltat de misteri, llegendes, especulació i conspiracions que sembla que trobarà en aquest projecte una posada al dia i un biopic de luxe. Ara per ara el projecte ha estat triat i tot sembla que DiCaprio no només produirà sinó que interpretarà Rasputin. I és que segons s’apunta, l’actor va quedar encantat amb el pitching i l’enfocament que Hall ha donat al personatge, destacant “els elements problemàtics de la seva infantesa i la seva capacitat tant per ser afable com despietat”.

On-Set-The-Wolf-of-Wall-Street-leonardo-dicaprio-32893411-452-594

La propera pel·lícula que estrenarà DiCaprio serà THE WOLF OF WALL STREET, de Scorsese. El tràiler està al caure… 

Estarem atents as moviments d’aquesta futura nova pel·lícula del DiCaprio actor/productor. Com ja va anunciar far poc ell mateix, ara dedicarà el proper any a descansar d’actuar, després de rodar tres pel·lícules seguides molt exigents, i centrar-se en altres aspectes com l’activisme mediambiental (i seguir sortint amb supermodels). Però mentrestant, no perd el temps i comença a preparar el seguit de pel·lícules que suposaran el seu retorn a l’actuació, com aquesta nova visió de Rasputin o la recent pel·lícula sobre l’assassinat de JFK, de la que vam informar fa unes setmanes.

PD: Sempre que sento a parlar de Rasputin, no puc para de pensar en aquesta cançó…shame on me!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s