Tom Hardy protagonitzarà el debut anglès de Takashi Miike

Tom Hardy és un d’aquells actors, si més no, curiosos. Des que es catapultés com actor a tenir en compte amb el seu peculiar paper a BRONSON, del director danès Nicholas Winding Refn, i especialment per la bona acollida del seu paper com a Bane a EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE, ha anat tenint més i més ofertes. Aquest any podria ser un any productiu per l’actor, ja que són molts els projectes en els quals apareixerà: MAD MAX: FURY ROAD, ANIMAL RESCUE o CHILD 44. També podria ser que Hardy interpretés un biopic d’Elton John, ROCKETMAN.

L’actor Tom Hardy

Ara es confirma que Hardy serà el protagonista del debut en anglès de l’eclèctic director japonès Takashi Miike, THE OUTSIDER. Miike és conegut per fer films de tot tipus, des de comèdies esbojarrades, a remakes de drames clàssics, pel·lícules d’acció, terror o, fins i tot, musicals. Ara Miike fa el salt al debut internacional, tot i que no es tracta estrictament del seu primer film rodat en anglès: a SUKIYAKI WESTERN DJANGO ja ho havia fet amb un repartiment japonès, tot i que el mal anglès dels actors convertia la cinta en una experiència una mica tortuosa, malgrat ser un film esbojarrat i divertit. Amb Tom Hardy com a actor principal, i amb una premissa interessant, podria ser una pel·lícula a tenir en compte. THE OUTSIDER transcorreria a l’època de post-guerra entre els Estats Units i el Japó, retratant la vida d’un ex-combatent americà que acabarà formant part de la Yakuza japonesa.

El director japonès Takashi Miike

Serà interessant veure Miike treballant amb algú com Hardy, i podria ser una relació fructífera. Personalment, cada cop em sembla un actor més interessant, que malgrat haver-se equivocat en alguna elecció de paper (ESTO ES LA GUERRA), sembla estar dirigint la seva carrera cap a bon terreny. Miike, per la seva banda, estarà present al proper Festival de Cinema de Sitges, on esperem que presenti nova pel·lícula, a més de poder tenir una retrospectiva de la seva esbojarrada carrera com a un dels més singulars directors del Japó.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s