25 actors abans de ser famosos

Avui a Miscel·lània, un  curiós vídeo que recull en 3 minuts, aparicions de 25 actors coneguts abans de ser tant famosos. La majoria són dels seus inicis amb petits papers a pel·lícules de tota mena, majoritàriament de sèrie B com Jack Nicholson a LA PEQUEÑA TIENDA DE LOS HORRORES de Roger Corman  o a sèries de televisió com el cas de Joseph Gordon-Levitt a la mítica Roseanne. I és que tothom té un passat abans de ser una mega-estrella. Sinó que li diguin a Jennifer Aniston i la seva rinoplàstia.

Isn't she cute?? El director de càsting que no la va triar ara se'n deu penedir.

Isn’t she cute?? El director de càsting que no la va triar ara se’n deu penedir.

PD: I de regal, una de les moltes aparicions de Leonardo DiCaprio a LOS PROBLEMAS CRECEN, compartint escena amb la sensació del moment Kirk Cameron (moltes carpetes folrades amb fotos seves a la Super Pop), que ara es dedica a predicar l’Evangeli…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s