Estrenes del 7 de Juny

Turistas (Sightseers)

Director:  Ben Wheatley Repartiment:   Alice LoweSteve OramEileen DaviesJonathan Aris Guió: Steve OramAlice LoweAmy Jump Any: 2012 País: Regne Unit Duració: 89 min Gènere: Comèdia

En Chris vol mostrar a la seva parella, Tina, el seu món, i vol fer-ho a la seva manera: en un viatge per les illes britàniques en la seva estimada caravana Abbey Oxford. Però el que comencen sent unes idíliques vacances, aviat es convertiran en una divertida i pertorbadora odissea.

El mensajero

Director:  Ric Roman Waugh Repartiment: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal, Benjamin Bratt Guió: Justin Haythe, Ric Roman Waugh Any: 2013 País: EUA Duració: 95 min Gènere: Trhiller d’acció

El John Matthews, (Dwayne Johnson) és un pare el fill del qual és acusat per error de tràfic de drogues, enfrontant-se a una pena mínima de déu anys de presó. Desesperat i disposat a salvar el seu fill, el John arriba a un acord amb una advocada del govern (Susan Sarandon) per a infiltrar-se com a confident d’un poderós càrtel de la droga. Una perillosa missió a la que el John ho arriscarà tot.

El-mensajero_cartel_peli

15 años y un día

Director:  Gracia Querejeta Repartiment: Maribel Verdú, Tito Valverde, Arón Piper, Belén López Guió: Antonio Santos Mercero i Gracia Querejeta Any: 2013 País: Espanya Duració: 96 min Gènere: Drama

15 AÑOS Y UN DÍA es un film sobre la relació entre un adolescent conflictiu i el seu avi Max, un militar retirat que viu en un poble de la Costa de la Llum. Quan Jon és expulsat de l’escola, Margo, la seva mare, decideix enviar-lo lluny per veure si el seu avi aconsegueix corregir l’actitud del noi. No li serà fàcil. Al Jon li agrada jugar amb el perill, i l’ex-militar és un home de costums fixes. Els dos s’enfrontaran a les seves limitacions i pors.

Populaire

Director:  Regis Roinsard Repartiment:   Romain DurisDéborah FrançoisBérénice BejoShaun Benson Guió: Regis RoinsardDaniel Presley Any: 2012 País: França Duració: 111 min Gènere: Comèdia

Primavera de 1958. La Rose Pamphyle, de 21 anys, viu amb son pare, qui dirigeix la tenda del poble. Compromesa amb el fill del mecànic local, sembla destinada a la vida tranquila i monòtona de senyora de casa. Però no és això allò que ella desitja. Quan viatja a Lisieaux, a Normandia, on el carismàtic cap d’una agència d’assegurances busca una secretària, l’entrevista serà un desastre. Però la Rose desvetlla un talent especial, pot mecanografiar a una velocitat extraodinària.

Inch’Allah

Director i guió: Anaïs Barbeau-Lavalette Repartiment: Evelyn Brochu, Sabrina Ouzani, Sivan Levy, Yousef Sweid  Any: 2012 País: França i Canadà Duració: 102 min Gènere: Drama

Chloë és una jove doctora canadenca que s’ocupa de dones palestines embarassades en un camp de refugiats a Cisjordània. Els controls i les bales perdudes li ensenyen el significat de la guerra, i acaba sentint-se desolada entre els dos bàndols del conflicte. S’esforça en crear ponts fins que el conflicte l’atrapa en l’espiral de violència.

Clara, no es nombre de mujer

Director:  Pepe Carbajo Repartiment: Jorge Sanz, Miriam Benoit, Juan Dorá, Jorge Perrugoría, Miriam Díaz-Aroca i Juan Muñoz Guió: Alvaro González Aller Any: 2012 País: Espanya Gènere: Comèdia

El Jorge, un farmacèutic de 40 anys, està casat amb la seva xicota des de la facultat, però ella no l’estima com es mereix i li és infidel. Cosa que farà que el Jorge es refugiï amb els seus amics i la seva estimada Harley. D’altra banda, el Juan, nebot del Jorge, planeja un viatge de fi de curs amb la seva xicota Ana. No obstant, existeix una persona que vol evitar a tota costa que la parella estigui junta, i elabora un pla perquè la relació es trenqui abans del viatge a Cuba. Milers de trobades i situacions sorgeixen entre Madrid y La Habana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s