Blue Jasmine: tràiler de la nova de Woody Allen

Per fi tenim les primeres imatges de BLUE JASMINE, l’enèsima proposta de Woody Allen, aquest cop tornant als Estats Units i com sempre, reunint un grapat d’actors increïble. Amb el seu ritme d’una pel·lícula per any, ja tenim molt assumit que algunes d’elles estaran bé, altres seran obres mestres i d’altres no valdran per res però almenys, sempre hi podem trobar alguna cosa interessant i sobretot, grans actuacions. Aquest ha estat sempre un dels punts forts d’Allen, que sap crear un ambient on els actors s’hi troben còmodes i ofereixen bones interpretacions.

I és que a falta de saber com serà el resultat final i si el director estarà més o menys inspirat, veient el tràiler de BLUE JASMINE el que més destaquen són les actuacions. Per començar la de la protagonista, Cate Blanchett, que interpreta a una dona d’alta classe en plena crisi després de que el seu marit (Alec Baldwin) resulti ser un estafador i perdi tot el seu patrimoni. Arruïnada, desequilibrada i deprimida, decideix viatjar a San Francisco a veure la seva germana (Sally Hawkins) i a intentar recompondre la seva vida. El to de la cinta anirà a mig camí entre la comèdia i el drama, com ja acostuma a fer Woody Allen. A part de Blanchett i Baldwin, el repartiment està completat per actors secundaris interessants com Michael Sthulbarg (UN TIPO SERIO), Peter Sargaarsd (UNA EDUCACIÓN), Bobby Cannavale (brutal Gyp Rosetti a BOARDWALK EMPIRE) i dos còmics de culte com Louis C.K (el còmic d’ stand up més de moda ara mateix i creador de la gran sèrie LOUIE) i Andrew Dice Clay (mític als 90 amb LAS AVENTURAS DE FORD FAIRLANE).

El matrimoni entre Blanchett i Baldwin es destà per les mentides d'ell.

El matrimoni entre Blanchett i Baldwin es desfà per les mentides d’ell.

Us portem també el pòster, molt propi d’Allen i recordant a MIDNIGHT IN PARIS, esperant potser repetir el mateix èxit de públic que va tenir fa un parell d’anys. L’estrena a les nostres sales encara no està confirmada.

blue-jasmine-woody-allen-story-poster

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s