Tot llest per BOND 24…i amb Penélope Cruz de noia Bond!

Com continuar o superar l’èxit d’SKYFAL (la pel·lícula Bond més taquillera de la història) està sent tot un repte pels productors de la saga, encapçalats per Barbara Broccoli. Poc a poc s’han anat fent una sèrie de passos des de l’estrena d’SKYFALL per assegurar la continuació de l’èxit: Primer, es va tancar la continuïtat del guionista John Logan per les dues properes cintes, després es va renegociar el contracte de Daniel Craig i a continuació, quedava el més difícil: convèncer Sam Mendes.

I és que el director és un home ocupat (actualment prepara una obra de teatre) i no volia veure’s lligat a Bond durant molts anys. Després de negar-se inicialment, tot un seguit de directors (Christophe Nolan i Winding-Refn inclosos) van sortir a la palestra. Però finalment, tot sembla indicar que Broccoli i els seus socis han convençut a Sam Mendes (no se saben els detalls, però imaginem que la quantitat de diner ofert és immensa) i es rumoreja que seria per les dues properes pel·lícules. No es descarta que aquestes es rodin seguides. Així doncs, el trio Craig-Logan-Mendes acabarà oferint el que pot ser tota una trilogia Bond inciada amb SKYFALL.

Sam Mendes (esquerra) i John Logan (dreta) el dúo creatiu que buscara superar-se.

Sam Mendes (esquerra) i John Logan (dreta) el duo creatiu que buscarà superar-se.

I per rematar la sèrie de notícies respecte BOND 24, ahir alguns mitjans britànics asseguraven que l’actriu desitjada per fer de nova noia Bond seria ni més ni menys que Penélope Cruz! Això no només suposaria ser la primera actriu espanyola en ser noia Bond sino també, ser la noia Bond més gran (40 anys). El record el tenia fins ara Honor Blackman, que amb 39 anys va interpretar la mítica Pussy Galore a GOLDFINGER. De moment és tan sols un rumor però tot pot ser i de fet, els seus publicistes han assegurat que “ni confirmen ni desmenteixen”. A les properes setmanes veurem si tots aquets moviments es confirmen i si s’oficialitza la continuïtat de Mendes i el fitxatge de Cruz entre altres detalls que anirem sabent properament.

De "noia Almodóvar" a "noia Bond".

De “noia Almodóvar” a “noia Bond”. Disposada a seduir a 007.

PD: Posats a especular i vist que a SKYFALL es van reinterpretar personatges com Moneypenny, Q i M, podria ser que el personatge de Cruz fos un reinterpretació d’un personatge antic? Potser Tracy Bond, que vam veure a 007 AL SERVICIO DE SU MAJESTAD BRITÁNICA?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s