Benicio del Toro, una de les noves incorporacions a GUARDIANS OF THE GALAXY

En els últims dies s’ha actualitzat la informació sobre el repartiment de la pel·lícula GUARDIANS OF THE GALAXY, la nova cinta de la Marvel que s’estrenarà el 2014. Si fa uns mesos s’anunciava que el protagonista de la cinta serà Chris Pratt, qui interpratarà al líder dels GUARDIANS OF THE GALAXY, ara s’ha confirmat que actors com Glenn Close, Karen Gillian i John C. Reilly s’uneixen també a la producció, com ho farà Benicio del Toro, qui ha signat un acord amb la Marvel per formar part també de futures produccions.

AR-130219384

És tota una notícia la incorporació de Benicio del Toro, qui ha participat en poques producciones en els últims anys (entre elles destaca SALVAJES, dirigida per Oliver Stone). Del Toro, conegut per pel·lícules com TRAFFIC, SIN CITY o CHE, també participarà a la propera pel·lícula de Paul Thomas Anderson, tal i com us adelantàvem fa unes setmanes. Pel que fa al paper que interpretarà, fins ara no s’ha desvetllat res si bé alguns mitjans apunten a que podria ser Dr. Extraño o bé Thanos.

GUARDIANS OF THE GALAXY serà dirigida per James Gunn (SUPER) i es tracta de l’adaptació d’una saga de còmics protagonitzada per herois tan disparells com un astronauta de la Terra, un soldat de Júpiter i una salvatge de Beta Centauri, entre d’altres. A més dels ja anomenats, altres actors que formaran part de l’equip de guardians de la galàxia són Zoe Saldana, Michael Rooker i Dave Bautista, mentre que Lee Pace serà un dels vilans de la pel·lícula.

Guardians-of-the-Galaxylead

Aquesta colecció no és de les més conegudes pel gran públic però formarà part de la segona fase de l’adaptació de l’univers cinematogràfic de Marvel, que es va iniciar amb IRON MAN 3 i que continuarà amb la segona part de LOS VENGADORES. La pel·lícula ja té data d’estrena: l’1 d’agost de 2014.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s