Disbaratat teaser de Machete Kills

I és que d’això es tracta la saga de Robert Rodriguez, no?

Un divertit disbarat liderat pel dur Danny Trejo i replet d’estrelles, algunes d’elles recuperades per la glòria (Mel Gibson, Charlie Sheen o Cuba Gooding Jr), d’altres debutant al cinema com Lady Gaga i un grapat de les actrius més hot (Amber Heard, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Vanessa Hudgens, Zoe Saldana…-entra Lindsay Lohan encara a aquesta categoria?)

Amber Heard és una de les noves "Machete Girls".

Amber Heard és una de les noves “Machete Girls”.

La història segueix amb l’estil over the top i ridículament violent de la primera part i en aquesta ocasió, Machete, l’ex-agent federal, torna a l’acció per ordre del president dels EUA per una missió que només ell pot realitzar: acabar amb un boig revolucionari i un excèntric i multimilionari traficant d’armes (Mel Gibson) que té un pla per orquestrar una guerra per tot el planeta.

Trejo preparat per tornar a donar canya.

Trejo preparat per tornar a donar canya.

El teaser que us portem està presentat ni més ni menys per Danny Trejo y Robert Rodriguez, que segueix decidit a explotar l’estètica de GRINDHOUSE i que a diferència d’aquell fallit experiment, sembla haver trobat un públic fidel i disposat a passar una bona estona sense rascar-se massa el cap. TACO TIME!

PD: Impagable que aquesta sigui la primera cinta a la que Charlie Sheen serà acreditat amb el seu nom autèntic: Carlos Estévez. Gran, molt gran.

Carlos F**ing Estévez!

Carlos F**ing Estévez!

Anuncis

One response to “Disbaratat teaser de Machete Kills

  1. Retroenllaç: Festival de Sitges: Dia 4 | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s