Estrenes 31 de Maig

R3sacón

Director:  Todd Phillips Repartiment:   Bradley CooperZach GalifianakisEd HelmsJustin Bartha,John GoodmanMelissa McCarthyJamie ChungHeather GrahamKen Jeong Guió: Todd PhillipsCraig MazinJon LucasScott Moore Any: 2013 País: EUA Duració: 100 min Gènere: Comèdia

Els tres amics tornen a la carretera a una aventura que inclou el segrest d’en Doug a mans d’un mafiós perillós (John Goodman), que veu en els protagonistes als més adequats per trobar a en Chow. Una peripècia que els portarà cap a Mèxic i, un cop més, a Las Vegas. Podeu llegir la nostracrítica aquí.

Fill de Caín

Director:  Jesús Monllaó Plana Repartiment:  José Coronado, Julio Manrique, Maria Molins, Jack Taylor, David Solans, Mercè Rovira, Abril García, Helena de la Torre  Guió: Sergio Barrejón i David Victori Any: 2013 País: Espanya Duració: 100 min Gènere: Thriller

Nico Albert és un adolescent amb un caràcter peculiar, una intel·ligència excepcional i una única afició: els escacs. En Carles i la Coral, preocupats per l’estranya actitud del seu fill, decideixen contractar al psicòleg infantil Julio Beltrán. A través de la teràpia i de l’afició comú als escacs, en Julio anirà coneixent el món interior del Nico i s’endinsarà en les complexes relacions d’aquesta família aparentment normal. Descobrir la veritat a temps serà la única opció per evitar que les vides dels innocents acabin irremeiablement trencades.

360. Juego de destinos

Director:  Fernando Meirelles Repartiment:  Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz, Ben Foster Guió: Peter Morgan Any: 2011 País: Brasil, Àustria, Regne Unit, França Duració: 110 min Gènere: Drama

Un home de negocis s’enfronta a una dura decisió: ser-li fidel o no a la seva dona. A partir d’aquest moment s’originen una sèrie d’esdeveniments que es desenvolupen al voltant del món amb conseqüències dramàtiques, fent que la trama acabi tornant 360 graus al lloc de la decisió original.

Mi gran aventura sexual

Director:  Sean Garrity Repartiment:  Jonas ChernickEmily HampshireSarah ManninenVik Sahay Guió: Jonas Chernick Any: 2012 País: Canadà Duració: 104 min Gènere: Comèdia

La vida de la Jordan Abrams (Jonas Chernick) es desmorona quan la seva novia, la Rachel (Sarah Manninen),  es nega a casar-se amb ell. El motiu: una frustrada vida íntima. Abrams iniciarà una època de descobriments en la qual coneixerà a la Julia, una stripper que l’inicia en el plaer sexual.

¿De que va la vida?

Director i guió:  Àngel Gonzàlez i Hugo Burgos Any: 2013 País: Espanya Duració: 80 min Gènere: Documental

La vida és un dels interrogants més profunds per a tot ésser humà. DE QUE VA LA VIDA tracta els temes més importants de la vida de l’home. Com va ser l’origen del món? D’on sorgeix la vida? Ciència i fe són oposades? Existeixen els miracles? Personalitats de tot el planeta responen a aquestes qüestions des de l’àmbit de la física, la raó i la religió per tractar de donar llum als interrogants que es planteja l’home des de l’inici de la creació.

Madres de mayo

Director: Pablo Yotich Repartiment:  Alejandro Fiore, Pablo Yotich, Juan Palomino, Agustina Posse Guió: Pablo Yotich Any: 2012 País: Argentina Duració: 90 min Gènere: Drama

Història ambientada durant la dictadura militar a Argentina a finals dels 70 a la que l’Ernesto, motivat per l’embaràs de la seva novia Paloma, decideix canviar de vida i deixar la militància política. Però els militars els estan buscant i són portats a un dels centres de detenció clandestins més perillós del país. Un cop detinguts, són salvatgement torturats. La seva futura filla Natalia, serà criada dins una família militar burgesa, però al final del seu interior sorgirà la necessitat de cercar la veritat dels seus orígens i la seva vertadera identitat.

El gran golpe (The thieves)

Director:  Choi Dong- Hoon Repartiment:  Kim Yun-Seok, Kim Hye-Soo, Lee Jung Jae, Gianna Jun, Kim Hae-Suk, Simon Yam Guió: Choi Dong-Hoon, Lee Gi-Cheol Any: 2012 País: Corea del Sud, Xina Duració: 135 min Gènere: Acció, Comèdia

Taquillera cinta d’acció sobre un sotisficat i espectacular robatori d’un grup de lladres. Quan Popie i els seus companys viatgen a Macao per fer un treball, descobreixen que darrere d’un robatori està un antic soci de la Popie. El plan és robar un diamant, la “llàgrima del Sol”, que val una fortuna. Les coses es complicaran quan tothom tingui un plan propi pel seu compte.

El viaje extraordinario

Director i guió:  Serge Bromberg i Eric Lange Any: 2011 País: França Duració: 60 min Gènere: Documental

Els cinemes Verdi estrenen aquest documental sobre EL VIAJE A LA LUNA, del pioner Gerge Méliès que ofereix per primera vegada en cinema la versió restaurada amb els seus colors originals del film de  culte de George Méliès. Un sentit homenatge a aquesta peça important de la història del cinema.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s