Tràiler de Captain Phillips, de Paul Greengrass

Tom Hanks segrestat per pirates somalis!

Aquesta és la premissa de la nova cinta de Paul Greengrass (UNITED 93, EL MITO DE BOURNE i EL ULTIMÁTUM DE BOURNE) que molts ja situen a les primeres travesses dels Oscars 2014. La recreació de la història real del capità Richard Phillips (Tom Hanks) i el segrest al 2009 per part de pirates somalis del seu vaixell, el Maersk Alabama, el primer vaixell de càrrega americà capturat en dos segles.

La pel·lícula s’estrenarà a finals d’any (11 d’Octubre) i com podeu veure, desprèn tota la intensitat característica de Paul Greengrass per a un tema i una història que desgraciadament hem vist molt a les notícies però de moment, poc a la gran pantalla. Tom Hanks sembla l’elecció perfecte pel paper d’un capità normal i corrent, sense experiència militar, que ha de defensar el seu vaixell i veure’s en una situació tant extrema. I és que Hanks ja sabem que borda el paper “d’home normal” que ha d’afrontar reptes. Sempre m’ha semblat un James Stewart modern

El pobre capità Phillips no sap el que l'espera...

El pobre capità Phillips no sap el que l’espera…

PD: A veure si la  shaky camera de Greengrass no mareja tant com en anteriors ocasions, però tractant-se d’una història a l’alta mar, ho dubto…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s