Enrique Urbizu rodarà el seu proper film, 2.014 hijos de puta, abans de començar amb la sèrie d'Alatriste

Enrique Urbizu és un d’aquells directors espanyols que ens agraden. I molt. Allà queden les seves dues pel·lícules magistrals LA CAJA 507 i NO HABRÁ PAZ PARA LOS MALVADOS. Si ens semblava que el director ja no podria superar-se després del seu darrer film escollint títols, ara s’ha anunciat el seu proper projecte, superant-se i titulant-ho 2.014 HIJOS DE PUTA. Aquesta serà, doncs, la seva propera pel·lícula, que podrà rodar abans que comenci el rodatge a Budapest de l’episodi pilot de la sèrie de televisió del Capitán Alatriste.

Aitor Luna és l’actor que farà d’Alatriste a l’adaptació televisiva

Aquesta notícia genera tanta emoció com confusió. D’una banda, també s’havia atribuït al director un projecte als Estats Units sobre la figura de Manolo Escobar. Ara no queda clar si el projecte es posposarà per després d’aquest film i els dos primers capítols d’Alatriste que dirigirà Urbizu o si, directament, ha quedat en el no-res el seu debut americà. Esperem que no sigui així. M’agradaria veure Urbizu fent un film a Hollywood.

2.014 HIJOS DE PUTA serà “un thriller molt coral, més de personatges que de trama, amb tocs d’humor.” La pel·lícula s’iniciarà amb el suïcidi d’un banquer a un camp de golf i per ell aniran passant personatges de totes les classes socials, des del més depauperat al més elitista. Produirà Telecinco Cinema.

Quan es tracta d’un nou projecte de l’Urbizu, sempre ens alegrem, tot i que s’haurà de veure com es desenvolupa a la sèrie de televisió. Esperem que bé i que sàpiga donar al capità Alatriste l’adaptació que es mereix.

José Coronado i Enrique Urbizo recollint uns goyas merescuts

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s