Estrenes 23 de maig

Fast & furious 6

Director:  Justin Lin Repartiment:  Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Gina Carano, Elsa Pataky  Guió: Chris Morgan Any: 2013 País: EUA Duració: 130 min Gènere: Acció

Sisena part de la revitalitzada franquícia on Letty Ortiz (Michelle Rodríguez) forma part ara de l’equip d’en Owen Shaw (Luke Evans), un mercenari al volant, perseguit per el Hobbs (Dwayne Johnson). Alhora, el Dom (Vin Diesel) i el Brian (Paul Walker) també la intentaran atrapar.

Fast-Furious-6_cartel_peli

Dead man down (La venganza del hombre muerto)

Director:  Niels Arden Oplev  Repartiment:  Colin FarrellNoomi RapaceDominic CooperTerrence Howard Guió: J.H. Wyman Any: 2013 País: EUA Duració: 110 min Gènere: Acció

 En Victor (Colin Farrell), ma dreta d’un cap del crim organitzat anomenat Alphonse (Terrence Howard) al qual un assassí té amenaçat, coneix a la Beatrice (Rapace), una veïna francesa per la qual se sent atret. Aviat descobrirà que la Beatrice és víctima d’un crim i cerca venjança. Peò en Victor tampoc és qui diu ser.

Un amigo para Frank

Director:  Jake Schreier Repartiment:  Frank Langella, Susan Sarandon, James Marsden, Liv Tyler, Peter Sarsgaard Guió: Christopher D. Ford Any: 2012 País: EUA Duració: 89 min Gènere: Comèdia, drama.

En Frank (Frank Langella) és un vell solitari i malhumorat que tan sols es mostra afable amb una amiga bibliotecària (Susan Sarandon). El seu fill (James Marsden) li regala un robot perquè cuidi d’ell i de la casa. Malgrat el rebuig inicial, en Frank encetarà una bona i peculiar relació amb el seu nou company. Podeu llegir la nostra crítica aquí.

The trip

Director:  Michael Winterbottom Repartiment:  Steve CooganRob BrydonMarta BarrioClare Keelan Guió: Steve CooganRob BrydonMargo Stilley Any: 2011 País: Gran Bretanya Duració: 107 min Gènere: Comèdia

Steve Coogan és escollit per “The Observer” per fer una ruta pels millors restaurants del país i sembla la oportunitat perfecta per fer aquest viatge amb la seva parella. Però quan aquesta el deixa, no té a ningú a qui l’acompanyi en aquest viatge excepte el seu extravagant amic Rob Brydon.

En otro país

Director:  Hong Sang-soo Repartiment:  Isabelle HuppertYu Jun-SangMoon So-riJung Yu-Mi Guió: Hong Sang-soo Any: 2012 País: Corea del Sud Duració: 89 min Gènere: Drama

En un país que no és el seu, una dona que no és per completa ella mateixa ni tampoc una altra, ha estat, està i estarà en el mateix lloc amb els mateixos personatges vivint una experiència nova cada cop.

La estrella

Director:  Alberto Aranda Repartiment:  Ingrid Rubio, Carmen Machi, Fele Martínez, Marc Clotet Guió: Alberto Aranda, Belén CarmonAny: 2013 País: Espanya Duració: 95 min Gènere: Drama

L’Estrella (Ingrid Rubio) és generosa i té una gran vitalitat. Malgrat tenir un xicot aparentment perfecte (Marc Clotet), un dia se n’adona que la seva felicitat és tan sols una il·lusió. I és que l’Estrela cuida de tots…menys d’ella.

El estudiante

Director:  Santiago Mitre Repartiment:  Esteban LamotheRomina PaulaRicardo FelixValeria Correa Guió: Santiago Mitre Any: 2011 País: Argentina Duració: 111 min Gènere: Drama

Roque Espinosa és un hove estudiant que arriba a Buenos Aires per cursar unes estudis universitaris. Aviat descobreix que no està allà per estudiar i es dedica a fer amics i conèixer a noies. Coneixerà a la Paula, una professora adjunta, i a Alberto Acevedo, un polític retirat, i poc a poc es començarà a introduir en la militància política. Per fi ha trobat la seva vocació, la política és la seva universitat.

Maternity Blues

Director:   Fabrizio Cattani Repartiment:  Andrea OsvartMonica BirladeanuChiara MartegianiMarina Pennafina Guió: Fabrizio CattaniGrazia Verasani Any: 2011 País: Itàlia Duració: 95 min Gènere: Drama

La Clara, l’Eloisa, la Rina i la Vincenza comparteixen una terrible culpa, l’infanticidi. Ingresades a un hospital psiquiàtric, expien la seva condemna intentant assimilar la responsabilitat d’una acció que ha arruinat les seves vides com persones i mares. Mentre, conviuem amb altres dones, en les quals veuen la seva culpabilitat reflectida. Malgrat el dolor, entre elles encara existeix una oportunitat per l’amistat, l’alegria i l’esperança.

Chaika

Director:  Miguel Ángel Jiménez Repartiment:  Salomé Demuria, Bolatbek Raimkulov, Aytuar Issayev Guió: Miguel Ángel Jiménez, Luis Moya Any: 2012 País: Espanya, Geòrgia, Rússia Duració: 104 min Gènere: Drama

Història d’amor entre una prostituta i un mariner perdedor. Reconstruïda entre dues llargues estacions; l’hivern etern de Siberia i l’estiu de les estepes del Kazajistan. Els dos reviuran els records llunyans que ell té de la seva mare. CHAIKA és l’aventura d’unir aquells records que la vida ha deixat dispersos per recons més llunyans de la terra, gairebé al final del món.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s