Programació del Cine Low Cost

El Cine Low Cost és un cicle de projeccions i taules rodones en les quals una sèrie de veus interessants reflexionaran sobre un possible canvi de paradigma (industrial i artístic) generat pel creixement de pel·lícules de baix pressupost amb forta vocació d’autor. Així ho descriu la seva pàgina, on també podreu trobar l’interessant manifest i decàleg que els seus autors Miqui Otero i Desirée de Fez han escrit en pro d’aquesta nova forma de fer cinema. Són alguns dels promotors de la iniciativa i mostra de Cine Low Cost que, aquest any, té seu al centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, el proper 14 i 15 de juny. Debats, mostres i cinema en una jornada de marató que ens brinda l’oportunitat de poder ser testimonis d’aquestes noves obres i projectes. I d’aquesta forma col·lectiva i popular de veure cinema. Ja que com diuen els seus organitzadors, “la idea de la marató ens agradava també per trencar amb el tòpic que el cine low cost està pensat per ser vist a la pantalla d’un ordinador. No. El cine low cost, com tot cinema, està pensat per ser vist. I quantes més pantalles, millor.”

Miguel Noguera al rodatge d’ATRÉVETE KEN, extret de Mi perro tiene un blog

Què és el que podrem veure en aquesta nova mostra que se celebrarà el proper Juny? El divendres 14 es presentarà el Cine Low Cost amb la presentació i projecció d’ATRÉVETE KEN, un projecte en comú entre diversos autors que comptarà amb la presència dels Pioneros del siglo XXI, Miguel Noguera, Venga Monjas, entre d’altres. Tot seguit podrem veure la presentació de CABÁS de Pablo Hernando (també present a la mostra).

El dia 15 podrem gaudir de la marató de taules rodones i noves obres. Podrem veure PARADISE de Marçal Forés, director d’ANIMALS, el passe de COMO TODAS LAS MAÑANAS de Toni Nievas, que oferirà una ronda de preguntes després del seu visionat, o la presentació de nous projectes amb els Venga Monjas com a mestres de cerimònia. Si no us sembla suficient, podrem tornar a veure el debut de Jonás Trueba, LOS ILUSOS, que ja es va poder veure al festival D’A, però que a més oferirà una taula rodona amb el propi David Trueba sobre el procés creatiu amb un baix pressupost. Per acabar, YOUR LOST MEMORIES es passarà amb la presència del seus directors, i tres plats forts: la presentació del nou projecte i inici de rodatge de Carlos Vermut, director de l’excel·lent DIAMOND FLASH, el nou Venga Monjas dirigit per Isaki Lacuesta, TRES TRISTES TRIPLES, i l’estrena de LA TUMBA DE BRUCE LEE, de Canódromo Abandonado, amb presència dels directors i de l’Ángel Sala, director del festival del Sitges.

Cartell del film de Jonás Trueba, LOS ILUSOS

I per finalitzar la vetllada amb actitud festiva, s’oferiran uns concerts, incloent una aproximació musical en viu al film de Jordi Costa PICCOLO GRANDE AMORE. I tot pel mòdic preu de…res. Una proposta gratuïta, interessant, fresca i necessària. Ja sabeu, el 14 i 15 de juny teniu una cita obligatòria

Per més informació sobre les projeccions podeu consultar la programació del Cine Low Cost.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s