DiCaprio + De Niro + O. Russell = JFK.

El director David O. Russell sembla voler continuar la seva bona ratxa atraient dos grans noms de la interpretació en una nova cinta conspirativa sobre l’assassinat de Kennedy: Robert De Ni ro i Leonardo DiCaprio. Es tracta de LEGACY OF SECRECY, que serà escrita pel mateix O. Russell i basada en un llibre de Lamar Waldron i Thom Hartmann. L’angle d’aquesta història es basa en una de les moltes teories conspiratives sobre el famós magnicidi. En concret, en la teoria que el cap  de la màfia de Nova Orleans Carlos Marcello estava darrera l’assassinat.

O. Russell, un dels noms més forts del Hollywood actual.

O. Russell, un dels noms més forts del Hollywood actual.

Aquesta teoria se sustenta en la relació de Marcello amb l’informador de l’FBI Jack Van Laningham a qui suposadament li hauria confessat tot. DiCaprio interpretaria a Van Laningham i Robert De Niro, com no, al cap mafiós. DiCaprio ha estat lligat al projecte com a productor des del 2010 i ara sembla que es perfila tot una mica. De totes maneres, David O.Russell és ara mateix un director molt ocupat, tot just rodant AMERCIAN HUSTLE i també té en desenvolupament THE ENDS OF THE EARTH.

El primer cop que De Niro i Dicaprio van actuar junts va ser a VIDA DE ESTE CHICO, una cinta que guanya amb els anys.

El primer cop que De Niro i Dicaprio van actuar junts va ser a VIDA DE ESTE CHICO, una cinta que guanya amb els anys.

Per tant, haurem d’esperar que aquest projecte es confirmi o si bé canviarà de mans. El que és improbable segur és que arribi a la assenyalada data del 22 de novembre d’aquest any, quan es complirà mig segle de l’assassinat de JFK. Una data que esperen aprofitar altres projectes com PARKLAND produïda per Tom Hanks o BLACKBIRD de David Mamet i amb Cate Blanchett, sobre una dona que sospita que el seu avi va estar implicat en l’assassinat. En tot cas, arribi quan arribi LEGACY OF SECRECY, ja comptarà amb molt guanyat independentment de tractar un tema sempre polèmic, morbòs i atractiu. I és que veure junts després de tants anys dos cracks com De Niro i DiCaprio no passa sempre.

PD: David O. Russell ha demostrat de sobre la seva vàlua i ha estat l’únic director capaç de “ressuscitar” recentment a De Niro però, no us encantaria veure aquesta parella d’actors treballant d’una vegada pel seu amic/mentor/col·laborador Martin Scorsese?

Anuncis

2 responses to “DiCaprio + De Niro + O. Russell = JFK.

  1. Retroenllaç: Leonardo DiCaprio podria ser Rasputin | La Casa De Vidre·

  2. Retroenllaç: DiCaprio i Jaime Foxx tornaran a actuar junts | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s