Jonathan Rhys Meyers sona per Star Wars VII

Això ja comença, gent!

Era qüestió de temps i més ara que J.J. Abrams ha estrenat (als EUA) STAR TREK: EN LA OSCURIDAD, que comencessin a sonar els primers “nous actors” a incorporar-se a la nova entrada de la saga creada per George Lucas i comprada per la Disney. Considerant que tornen com s’ha especulat, Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford es clar.

La web Latino Review, com sabeu, acostumada a llençar exclusives i scoops (volem pensar que som el seu equivalent català 😉 ) anuncia que el primer actor sondejat per participar a la nova seqüela és l’irlandès Jonathan Rhys Meyers. Ja el coneixeu, MATCH POINT, LOS TUDOR, VELVET GOLDMINE, DESDE PARÍS CON AMOR i MISIÓN: IMPOSIBLE III, dirigida pel mateix J. J Abrams. Sembla que aquest és un factor important de credibilitat de l’exclusiva. El fet d’haver treballat prèviament amb el director americà de ben segur que ajuda.

Veurem la reencarnació més sexy dels Sith? O un nou Skywalker/Solo?

Veurem la reencarnació més sexy dels Sith? O un nou Skywalker/Solo?

Encara es desconeix el paper que Rhys Meyers interpretaria. Personalment aposto perquè es tracti d’un paper de malvat (un nou Sith potser?). Més tenint en compte la tendència de Hollywood en aquestes sagues per comptar amb actors de les illes britàniques per aquest tipus de paper. No ens enganyem, Rhys Meyers pot quedar increïble com a tal, té més personalitat per fer malvat que no pas d’heroi, descendent de la dinastia Skywalker/Solo. Veurem si l’exclusiva es confirma en breus!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s