Estrenes 17 de maig

El gran Gatsby

Director:  Baz Luhrmann Repartiment: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Isla Fisher, Tobey Maghire, Joel Edgerton, Jason Clarke Guió: Baz Luhrmann, Craig Pearce Any: 2012 País: EUA, Austràlia Duració:142 min Gènere: Drama

Posada al dia en 3D de la mítica  novel·la de F. Scott Fitzerald on Nick Carraway (Tobey Maguire), un jove escriptor arriba a Nova York a la primavera de 1922, una època de decadència moral, jazz palpitant i contraban d’alcohol. El Nick acaba residint a Long Island, rodejat de milionaris i mansions. Allí coneix a en Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), un misteriós home fet a si mateix que dona les festes més espectaculars contínuament. A l’altra banda de la baia hi és la seva cosina Daisy i el seu marit, Tom Buchanan. A mida que el Nick és testimoni del món dels rics, els seus amors i els seus enganys, va coneixent la figura d’en Jay Gatsby, un home del qui tothom es pregunta el seu origen i que està determinat a reconquerir l’amor perdut de la Daisy Buchanan (Carey Mulligan).

El-gran-Gatsby_cartel_peli

The lords of Salem

Director:  Rob Zombie Repartiment: Sheri Moon ZombieBruce DavidsonJeffrey Daniel Phillips,Ken ForeePatricia QuinnMaría Conchita Alonso Guió:  Rob Zombie Any: 2012 País: Canada, Gran Bretanya, EUA Duració: 101 min Gènere: Terror, Thriller

La Heidi (Sheri Moon Zombie), és una DJ a una emissora de ràdio a Salem, Masachussetts; un dia rep una misteriosa caixa de fusta  que contè un disc de vinil, “un regal dels Senyors”. La Heidi ho escolta i els estranys sorolls provoquen una mena de flashbacks del violent passat de Salem. ¿S’està tornant boja o els senyors de Salem pretenen tornar per venjar-se de l’actual Salem?

Indignados

Director:  Tony Gatlif Guió: Tony Gatlif Any: 2012 País: França Duració: 88 min Gènere: Documental

Basat lliurement en el llibre ¡Indignaros! de Stéphane Hessel, INDIGNADOS és un relat ficcionalitzat  del que està passant en aquests moments a Europa. Una reconstrucció documental que penetra en la densa realitat d’un continent immers en agudes convulsions socials, tot vist a través del moviment 15M, de la mirada d’una jove africana il·legal que busca la redempció a Europa i d’homes i dones que s’enfronten al sistema per tal de poder viure dignament les seves vides.

La última isla

Director: Dácil Pérez de Guzmán Repartiment:  Lucía ParedesCarmen SánchezJulieta SerranoAntonio Dechent Guió:  Lola Guerrero Any: 2012 País: Espanya Duració: 87 min Gènere: Aventures

L’alicia és una nena mimada que està boja pels videojocs. Com els seus pares treballen constantment, la seva mare decideix enviarla a una illa on viu la seva tieta. Sense aigua ni electricitat, a prop del mar i al peu d’un volcà, Alicia té por que les seves vacances siguin avorrides. Però es rumoreja que la seva tieta és una bruixa, que hi ha un home que persegueix dracs i dos nens molts estranys. Alguna cosa misteriosa s’amaga a la montanya.

Kauwboy

Director:  Boudewijn Koole Repartiment: Rick Lens, Loek Peters, Cahit Ölmez, Susan Radder Guió: Boudewijn Koole, Jolein Laarman Any: 2012 País: Holanda Duració: 80 min Gènere: Drama

Un dia, en Jojo porta a casa una cria de gralla. Ha de mantenir-la oculta ja que el seu pare no és partidari de tenir animals a casa. De tant en tant en Jojo truca secretament a la seva mare però no li diu res de la seva amistat amb l’ocell. Vol sorprendre-la amb la gralla com a regal pel dia del seu aniversari. Ronald, el pare d’en Jojo, no vol celebrar l’aniversari d’algú absent. Des de que el pare pateix canvis d’humor violents, en Jojo ha de ser molt caut. A través de la seva amistat especial amb la gralla i el poder d’adaptació que només tenen els nens, en Jojo troba la forma de trencar el mur i arribar al cor del seu pare.

Marea letal

Director: John Stockwell Repartiment: Halle Barry, Olivier Martinez, Ralph Brown Guió: Amy Sorlie, Ronnie Christensen Any: 2012 País: EUA Duració: 94 min Gènere: Acció

Els protagonistes son la Sarah i l’Scott, un matrimoni que es dedica a l’estudi dels taurons blancs. Tenen dos fills bessons de 5 anys i en una de les seves expedicions, la Sarah està a punt de ser devorada per un tauró. L’Soctt no va poder disparar a l’animal i la Sarah es decideix separar d’ell un cop es salva miraculosament. Mig any després, davant la precarietat econòmica que diu, la Sarah accepta l’oferta d’un multimilionari i el seu fill per a portar-los a veure taurons blancs. Malgrat que el clima fa amenaça el viatge, els tres s’embarcaran en un viatge molt perillós.

Ali

Director: Paco Baños Repartiment: Nadia de Santiago, Verónica Forqué, Lluís Marco, Adrián  Lamana, Angy Fernández Guió: Paco Baños, Rafael Cobos Any: 2012 País: Espanya Duració: 87 min Gènere: Comedia dramàtica

Als seus 18 anys, Ali ha de lidiar amb una mare depressiva, dos amigues espavilades, i la seva negativa a acceptar els seus sentiments cap en Julio, el seu company de supermercat.

 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s