[Actualització] Reese Witherspoon, Owen Wilson i Benicio Del Toro s’incorporen a Inherent Vice

Actualització: Sembla ser que ens arriben noves confirmacions interessants al rodatge de INHERENT VICE. Deadline ha confirmat que Reese Witherspoon, l’actriu irregular però solvent quan s’ho proposa (recordem-la a EN LA CUERDA FLOJA), s’ha incorporat també al film de Paul Thomas Anderson, tot i que encara no se sap quin paper interpretarà. Si això no fos suficient, també s’han confirmat dues noves incorporacions que interpretaran alguns dels personatges secundaris: el gran (i oblidat) Martin Short, que tindrà un rol petit al film, i la jove i encara no massa coneguda Jena Malone, que interpretarà a una adicta a les drogues que necessitarà l’ajuda del detectiu privat. El cast es va completant, doncs, de manera força interessant. Moltes ganes de que el gran Thomas Anderson ens torni a sorprendre. 

El càsting per l’esperada nova cinta del gran P. T. AndersonINHERENT VICE,  s’està perfilant de forma molt interessant. Dos nous noms s’incorporen aquesta comèdia detectivesca: Owen Wilson i Benicio Del Toro.

INHERENT VICE, recordem, protagonitzada per Joaquin Phoenix és l’adaptació d’una novel·la de Thomas Pynchon que podem definir com a “noir psicolèdic”. Ambientada al Los Angeles de finals del 60. El protagonista, Doc Sportello, és un detectiu privat, fumador compulsiu de marihuana (perfecte per Phoenix),  que un dia rep la visita de la seva ex-novia amb la proposta de segrestar a un multimilionari del que està enamorada. Tot es complicarà en un ambient social canviant, ple de drogues, psicodèlia, música, surf, amor hippie i un seguit de característics personatges que complicaran la trama. Una aire tot plegat similar a EL GRAN LEBOWSKI, segons diuen.

Sting sería otro de mis héroes. La música que ha compuesto en su carrera, yo nunca la he escuchado pero, el haberla compuesto me inspira respeto.

“Sting sería otro de mis héroes. La música que ha compuesto en su carrera, yo nunca la he escuchado pero, el haberla compuesto me inspira respeto.” Hansel dixt.

Dos d’aquests personatges seran doncs Owen Wilson i Benicio Del Toro. El primer interpretarà a Coy Harlingen, el saxofonista d’un grup de música “surf” anomenat “The Board”. Harlingen del que aparentment circula el rumor que ha mort d’una sobredosi d’heroïna, acaba sent un personatge central de la tram. El segon, interpretarà a Sauncho Smilax, molts dels que han llegit el llibre el descriuen com un d’aquells personatges “roba-escenes”. Smilax és un advocat que sempre ajuda al protagonista a sortir-se dels seus problemes.

627s

El càsting de Del Toro sembla una reinterpretació del seu brutal paper d’amic/advocat a MIEDO Y ASCO EN LAS VEGAS

El rodatge d’INHERENT VICE, finançada en la seva totalitat per la Warner Bros. començarà a finals de mes i hem d’esperar que en les properes setmanes, s’anunciïn nous membres del repartiment, que segur que seran d’alt nivell.

PD: Si us agrada Paul Thomas Anderson (PTA pels amics) tant com a nosaltres, us recomanem “Cigarrettes and Red Wine” una fanpage que segueix tot el relacionat amb PTA.

Anuncis

One response to “[Actualització] Reese Witherspoon, Owen Wilson i Benicio Del Toro s’incorporen a Inherent Vice

  1. Retroenllaç: Benicio del Toro, una de les noves incorporacions a GUARDIANS OF THE GALAXY | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s