Chris Pine i Jake Gyllenhaal, prínceps al musical de Rob Marshall

Després que es confirmàs la participació de Meryl Streep i Johnny Depp a l’adaptació que Disney prepara del musical INTO THE WOODS, dirigida per Rob Marshall, els següents en incorporar-se al repartiment són Chris Pine i Jake Gyllenhaal. Els actors interpretarien a dos prínceps blaus de conte: un seria el de la Ventafocs i l’altre el de Rapunzel.

Les últimes aparicions en pantalla de Jake Gyllenhaal han sigut a CODIGO FUENTE i SIN TREGUA.

Les últimes aparicions en pantalla de Jake Gyllenhaal han sigut a CODIGO FUENTE i SIN TREGUA.

Aquest llargmetratge es basa en un famós musical de Broadway, escrit per James Lapine i Steve Sondheim. INTO THE WOODS explica la història d’un matrimoni embruixat que per rompre el malefici ha d’entrar a un bosc habitat per personatges de contes tradicionals com la Caputxeta vermella. Segons les primeres informacions, Meryl Streep serà la bruixa encarregada d’encantar al matrimoni protagonista i Johnny Depp un “sensual llop”.

Chris Pine tornarà a interpretar al capità Kirk a STAR TREK: INTO THE DARKNESS.

Chris Pine tornarà a interpretar al capità Kirk a STAR TREK: INTO THE DARKNESS.

Ni Jake Gyllenhaal ni Chris Pine han cantat a cap de les seves anteriors pel·lícules. La carrera de Gyllenhaal ha estat marcada per pel·lícules com DONNIE DARKO, JARHEAD i BROKEBACK MOUNTAIN. Per la seva banda, Pine ha participat en les dues últimes cintes de STAR TREK i la seva primera aparició cinematrogàfica fou a PRINCESA POR SORPRESA 2, on ja interpretava a un príncep.

Sembla que seguiran arribant notícies de nous actors que s’uneixen a aquest projecte de Rob Marshall, el rodatge del qual s’iniciarà entre finals de 2013 i principis de 2014.

PD: Dos actors físicament molt semblants com a “prínceps blaus”. Quines actrius creieu que serien bones candidates a les seves respectives princeses?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s