Esbojarrat i impressionant primer tràiler de The Congress

Recordeu WALTZ WITH BASHIR? Una pel·lícula molt aclamada que utilitzava l’animació de manera gratificant per explicar una història documental sobre els horrors de la guerra? El director era Ari Folman, un director fresc i amb un estil molt personal. Sembla ser que el seu interés per seguir experimentant i explotant el cinema d’animació continua vigent, ja que amb el seu tràiler del seu proper film THE CONGRESS ens promet un viatge àcid d’allò més interessant i al·lucinant.

El director adapta la novel·la de CONGRESO DE FUTUROLOGÍA, de Stanislaw Lem, autor de l’aclamada SOLARIS, donant a aquesta adaptació un gir molt particular: la protagonista és Robin Wright fent de… Robin Wright. Interessant? No? Potser si sabem de què va ens interessarà més: Robin Wright accepta un últim treball, que consisteix en una empresa que vol escanejar tot sobre ella: el seu cos, les seves emocions, el seu somriure, les seves llàgrimes. Que l’empresa passi, en definitiva, a ser propietària de “Robin Wright”. Això crea una sèrie de Robin Wrights que estaran a un univers alternatiu animat que pertany a l’empresa. La història seguirà una d’aquestes Robin a aquest esbojarrat, àcid i peculiar món.

Una Robin Wright animada al seu particular món

Jo, particularment, compro la idea. Només cal veure les imatges del tràiler que combina el live-action amb l’animació per veure que, sens dubte, ens trobem amb un film més que interessant. Recuperant aquell estil i esperit de films com COOL WORLD (UNA RUBIA ENTRE DOS MUNDOS) o ¿QUIÉN ENGAÑÓ A ROGER RABBIT?, però amb l’enfocament particular de Folman podríem trobar-nos amb una de les pel·lícules més peculiars de l’any. L’animació també promet ser de primera classe. En definitiva, feia temps que no ens sorprenia tant un tràiler. A més, co-protagonitzada per Harvey Keitel. Què més podíem demanar? Molt pendents, doncs, de la seva data d’estrena!

P.D: Molt fan de la referència a ¿TELÉFONO ROJO? VOLAMOS HACIA MOSCÚ de Stanley Kubrick. Robin Wright muntada a sobre una bomba.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s