Primer teaser de GRAVITY

Per fi!

Una de les pel·lícules més esperades dels últims anys és sense cap dubte GRAVITY. La nova cinta d’Alfonso Cuarón, arribarà set anys després de la seva anterior aventura, HIJOS DE LOS HOMBRES. Aquest llarg temps entre pel·lícules, la veneració que es té al director mexicà i els constants problemes de càstings, agendes i retards que va patir GRAVITY, l’han convertit ja en un objecte de culte abans de la seva estrena a finals d’aquest any.

"Terrific"

“Terrific”

GRAVITY és una història de ciència ficció coescrita pel mateix Cuarón juntament amb el seu fill Jonás en la que dos astronautes a l’espai es troben separats, per culpa d’un accident, de la seva estació i obligats a sobreviure tot sols en la foscor infinita de l’espai. El duo d’astronautes el formen George Clooney i Sandra Bullock, dos pesos pesats de Hollywood, reconeguts pel gran públic i també l’acadèmia. Aquesta cinta de llarga gestació havia tingut varis candidats a protagonitzar-la que van anar deixant el projecte, sobretot per la part femenina: Angelina Jolie la va rebutjar dos cops, Natalie Portman al final no la va poder fer i Naomi Watts, Rachel Weisz i Marion Cotillard van estar a punt d’incorporar-se. Al final, Bullock va ser l’escollida, una opció que he de reconèixer  m’intriga i sorprèn però els canvis de registre sempre són benvinguts, sobretot quan els dirigeixen grans autors com Cuarón.

Com podeu comprovar, les imatges són espectaculars. I pel que s’entreveu, més que una èpica de ciència ficció grandiloqüent, tindrem una pel·lícula d’escala petita i introspectiva, centrada tan sols en els dos personatges en mig del no res. Una proposta única que esperem amb moltes ganes i que segur donarà molt a parlar en el seu dia. Us portem també el primer poster.

Gravity-teaser-poster-550x813

PD: Impressionant el pla final del tràiler

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s