Estrenes 10 de maig

Stoker

Director:  Park Chan-Wook Repartiment: Nicole KidmanMia WasikowskaMatthew GoodeJacki WeaverDermot Mulroney Guió: Wentworth Miller Any: 2013 País: EUA Duració: 99 min Gènere: Thriller

A l’enterrament del seu pare, la India (Mia Wasikowska) descobreix al seu oncle Charlie (Matthew Goode), el qual desconeixia. El misteriós home ocupa el lloc del seu germà i es queda a viure amb la India i la seva mare Evie (Nicole Kidman). L’oncle tindrà un especial i retorçat interés per la seva neboda.

Stoker_cartel_peli

Objetivo: la Casa Blanca

Director:  Antoine Fuqua Repartiment: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Radha Mitchell Guió: Katrin Benedikt, Creighton Rothenberger Any: 2013 País: EUA Duració: 12o min Gènere: Thriller d’acció

Un reduït grup d’extremistes armats llença un assalt a plena llum del dia contra la Casa Blanca, invedint l’edifici i prenent com a hostatges al president Benjamin Asher (Aaron Eckhart) i al seu gabinet dins del búnker presidencial. Mentres es lliure una cruenta batalla als jardins de la Casa Blanca, l’antic agent de la seguretat presidencial Mike Banning (Gerad Butler) aconsegueix obrir-se pas fins l’edifici assetjat a fi de fer la feina per la que s’ha preparat tota la seva vida: protegir al president a tota costa.

La mula

Director:  Anònim Repartiment: Mario Casas, María Valverde, Secun de la Rosa, Chiqui Maya, Mingo Ruano Guió: Juan Eslava Galán, Anònim Any: 2013 País: España i Reino Unido Duració: 100 min Gènere: Comèdia dramàtica

Mario Casos interpreta a Juan Castro, un oficial de l’exèrcit nacional que es troba amb una mula amb la que mantindrà una relació molt especial i emotiva, tant que a Juan li importarà més el destí de la seva mula que guanyar la guerra. Després de travessar la línia del front, es veurà implicat en un episodi tant perillós com hilarant que el convertirà en un heroi involuntari.

Diaz, no limpiéis esta sangre

Director:  Daniele Vicari Repartiment:  Claudio SantamariaJennifer UlrichElio GermanoDavide Iacopini Guió: Daniele VicariLaura Paolucci Any: 2012 País: França, Itàlia, Romania Duració: 127 min Gènere: Drama

El film reconstrueix els fets de l’últim dia de la reunió del G8 a Gènova, al 2001, quan més de 300 policies van entrar a l’escola Diaz buscant manifestants. Dins de l’escola hi havia 90 activistes que, en entrar la policia, tots van aixecar les mans a mode de rendició. Però els oficials van descarregar una violència frenètica i calculada de manera indiscriminada.

El impostor

Director:  Bart Layton  Any: 2012 País: Reino Unido Duració: 95 min Gènere: Documental

EL IMPOSTOR ens porta la història de un noi que es fa passar per el fill desaparegut de una família de l’Oest dels Estats Units. El problema és que el fill és ros i ell és moreno, a part de francès i 10 anys major que el desaparegut. El punt de partida de la peli el trobem quan la família, lluny de rebutjar al jove francès, l’accepta i diu que si, que és el fill desaparegut.

Rebelde (War Witch) 

Director:  Kim Nguyen Repartiment:  Rachel Rwanza, Alain Bastien, Serge Kanyinda, Ralph Prosper Guió: Kim Nguyen Any: 2012 País: Canadà Duració: 90 min Gènere: Drama

En algun lloc de l’Àfrica subsahariana, a una petita i llunyana vil·la, Komona, una nena de 12 anys viu pacíficament amb els seus pares, fins el dia en que és sagrestada per l’excèrcit rebel i es veu obligada a combatre com una nena soldat. Degut a la seva capacitat per a salvar-se l’anomenen “bruixa de la guerra”. La seva única sortida i amic és en Mago, un nen albí de 15 anys que vol casar-se amb ella. Nominada a millor pel·lícula de parla no anglesa als passats Oscars.

 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s