Primer tràiler de The World’s End, d’Edgar Wright

Ja portàvem un bon temps esperant les primeres imatges del proper film que tornava a reunir al director Edgar Wright amb el duo Simon Pegg i Nick Frost. THE WORLD’S END ha anat creant expectatives al llarg del temps i ara ja podem veure el seu primer tràiler, que ens promet un espectacle d’allò més divertit. El film tanca la famosa “three flavour Cornetto trilogy” (en homenatge a la trilogia de colors de Krzysztof Kieślowski) que es va iniciar amb les excel·lents ZOMBIE’S PARTY (en versió orignal, SHAUN OF THE DEAD, homenatge directe a George A. Romero) i ARMA FATAL (homenatge a les buddy movies policíaques), també protagonitzada pel particular duo protagonista. THE WORLD’S END presenta aquest cop un homenatge al cinema d’extraterrestres i, en especial, a films com LA INVASIÓN DE LOS ULTRACUERPOS.

Edgar Wright ha sabut crear una química innegable entre el nou “el gordo y el flaco” que podem remuntar a la sèrie SPACED, on Edgar Wright ja experimentava amb la narrativa, ritme i humor que podem veure en els seus films. L’últim projecte del director, SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD, no comptava amb la presència de Pegg o de Frost, però situava a Wright com un visionari freak que sap el material amb el qual treballa. Mentre que el seu darrer film era una carta d’amor respectuosa als còmics de Bryan Lee O’Malley i als videojocs, els seus altres films eren una oda als gèneres que més el van marcar. THE WORLD’S END no és cap excepció. La seva estructura ens recorda a la de ZOMBIE’S PARTY, però els homenatges als seus anteriors films, amb gags recurrents com el del salt sobre la tanca, són més que evidents i irònics.

Els amics es reuneixen per una nit de pubs

El nou film de Wright ens porta la història d’un adult immadur (Pegg) que decideix reunir als seus amics (Nick Frost, Martin Freeman i Paddy Considine, entre d’altres) per completar una ruta de pubs a una petita localitat que de joves no van poder completar. Tot i que els seus amics han passat pàgina de la seva època més esbojarrada, Pegg els convenç, però allà es veuran amb un poble que actua de manera estranya. Aviat descobriran que no són ells qui han canviat, sinó el poble mateix, ja que han estat envaïts per alienígenes. L’objectiu dels amics serà arribar al pub final de la ruta, “The world’s end”.

El tràiler inclou tots els ingredients clau de la trilogia, la combinació curiosa però perfecta entre l’acció i l’humor àcid britànic. Personalment, com a fan de Wright, considero que és un dels films més esperats de l’any, i  realment espero que la reunió entre els tres tornin a donar a Simon Pegg i Nick Frost l’estatus que es mereixen, ja que semblaven una mica a la deriva després de la no massa convincent PAUL. Aquí podeu gaudir el tràiler.

Anuncis

2 responses to “Primer tràiler de The World’s End, d’Edgar Wright

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s