Jurassic Park 4 postposada

Problemes per la nova part de la franquícia juràssica!

Ahir bullia l’olla a la xarxa sobre la possible paralització de JURASSIC PARK 4 ja que bastants membres de l’equip de producció van assegurar als seus Twitters que així era. Molts tuits personals sobre el tema, sobre el futur incert de les seves carreres i somnis trencats.

Tot s’ha aclarit i confirmat quan la Universal ha publicat la següent declaració: “Hem decidit estrenar JURASSIC PARK 4 més tard donant el temps adequat a l’estudi i els cineastes per portar al públic la millor versió possible de la quarta pel·lícula de la saga. Estem més que contents de la visió única que Colin Trevorrow ha creat per la pel·lícula i esperem amb ganes que tant ell com els productors creïn un gran nou capítol de la franquícia”.

De mDe moment, per saciar les nostres ganes de Tiranosaure Rex, tenim la reestrena en 3D de la primera part!

De mDe moment, per saciar les nostres ganes de Tiranosaure Rex, tenim la reestrena en 3D de la primera part!

Així les coses, tot queda en suspensió fins que es trobi una nova data d’estrena. Recordem que estava prevista pel 13 de juny del 2014 i ja quan es va anunciar (sense director encara) ens semblava un pèl justa, a no ser que ja s’hagués avançat a nivell d’efectes molt abans. De totes maneres, més que al poc temps per preparar la pel·lícula, moltes fonts i webs dedicades a la franquícia juràssica, apunten que la Universal ha volgut fer un canvi de l’equip de producció i pre-producció (dissenyadors, animadors, etc.) acomiadant a bastants membres i portant de nous.

L’equip creatiu però queda intacte, amb Colin Trevorrw seguint en la direcció d’aquest nou capítol  i Rick Jaffa i Amanda Silver en el guió. Segons expliquen, aquesta reestructuració ve donada per discussions internes sobre el que podríem dir “mida” o “escala” del film. Ja que la Universal s’ha decidit a donar-li un to més gran i èpic i el camí que es seguia fins ara no duia aquesta direcció.

Haurem d’esperar doncs per tornar a veure els dinosaures de la nostra infància aterrant a uns protagonistes que encara no coneixem.

Anuncis

One response to “Jurassic Park 4 postposada

  1. Retroenllaç: Bryce Dallas Howard podria incorporar-se a Jurassic World | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s