Andrew Garfield i Ken Watanabe a SILENCE, de Scorsese

Fa unes setmanes informàvem de la “llum verda” que havia rebut SILENCE després de molts anys d’intent fallit. Un dels projectes més passionals de Martin Scorsese per fi tira endavant i ja s’han començat a anunciar els primers actors en incorporar-se: Andrew Garfield i Ken Watanabe.

La meteòrica carrera de Garflied es confirma ara que treballarà amb Scorsese.

La meteòrica carrera de Garflied es confirma ara que treballarà amb Scorsese.

SILENCE és com el mateix Scorsese l’ha definit, un “thriller religiós” ambientat al Japó del Segle XVII en el que un jove jesuïta, el Pare Rodrigues (Andrew Garfield) viatja al Japó acompanyat d’un altre cura entre rumors de que el seu mentor, el Pare Ferreira, resident al país nipó, ha abandonat l’església. És un període de persecució religiosa al país, obligant als cristians japonesos a viure en la clandestinitat. Ken Watanabe interpretarà al traductor dels dos jesuïtes.

Watanabe era un fitxatge cantat. Acàs no és l'únic actor nipó que Hollywood sembla conèixer?

Watanabe era un fitxatge cantat. Acàs no és l’únic actor nipó que Hollywood sembla conèixer?

Preguntat sobre si tem que SILENCE tingui poc atractiu pel contingut religiós, el mític director a assegurat a Variety que “en absolut. Sí, és un tema religiós, però el misteri que l’envolta, el conflicte interior de Rodrigues, i l’essència mateixa del Cristianisme, tenen caràcter perenne, i més a veure amb el que som com a persones”. El rodatge tindrà lloc l’estiu del 2014, i s’esperen a les properes setmanes, més anuncis de fitxatges. Recordem que en el seu dia, va sonar Daniel Day-Lewis. A veure, si Scorsese el repesca…

PD: A quin actor més us agradaria veure treballar a SILENCE per primer cop amb Scorsese? Michael Fassbender, Ryan Gosling, Johnny Depp, Joaquin Phoenix…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s