Jessica Chastain, següent incorporació d'INTERSTELLAR

Actualització: Tal i com s’esperava, un habitual de Christopher Nolan que ja va dir en el seu dia que segurament hi seria, s’ha unit a INTERSTELLAR, ni més ni menys que Sir Michael Caine! Serà la sisena col·laboració entre tots dos.

La cosa s’està posant interessant, com no, respecte el càsting d’INTERSTELLAR. Després de Matthew McConaughey i després Anne Hathaway, sembla que Jessica Chastain està en negociacions per ser la tercera protagonista de la pel·lícula. Ja hem anant seguint puntualment cada avanç de la nova aventura de Christopher Nolan, i com és habitual en el director, pocs detalls concrets se saben a hores d’ara. Sabem que és una superproducció de ciència ficció al voltant d’un grup d’exploradors que viatgen a l’espai a través de forats de cuc. Poc més.

Les ganes de veure INTERSTELLAR augmenten amb cada nova notícia...

Les ganes de veure INTERSTELLAR augmenten amb cada nova notícia…

Amb aquesta notícia que avança Deadline, els fans ja poden començar a fer volar la imaginació, la primera pregunta que se’ns ve al cap és si amb aquest trio d’intèrprets tant sexys i amb tant talent, hi haurà alguna mena de triangle amorós. Ja veurem. Ara per ara, de confirmar-se les negociacions, Jessica Chastain, la pel-roja del moment (amb permís d’Emma Stone) donaria un pas brutal dins una curta però meteòrica carrera que des del 2010 l’ha fet treballar amb directors com Terrence Malick, John Hillcoat o Kathryn Bigelow entre d’altres.

Poc a poc anirem sabent més d’INTERSTELLAR i el seu repartiment. Després d’aquets tres noms i veient que dos d’ells (McConaughey i Chastain) són nous a l’univers Nolan, personalment aposto perquè els propers fitxatges siguin d’actors que ja han treballat amb el director, que acostuma a comptar sempre amb actors de confiança amb els que repeteix. INTERESTELLAR s’estrenarà el novembre de 2014 i serà rodada en la seva majoria en format IMAX .

PD: Es decidiran llavors el 2014 d’una vegada per totes a estrenar pel·lícules comercials a la sala IMAX de Barcelona??? ja seria hora….

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s