Bradley Cooper protagonitzarà AMERICAN SNIPER, la nova de Spielberg

Dit, així, el titular fa pensar que Steven Spielberg, el director més reconegut de Hollywood, ha decidit fitxar a Bradley Cooper per la seva nova pel·lícula. Però no és ben be així. I es que Bradley Cooper, ja és una estrella consolidada i com a tal, comença a desenvolupar projectes pel seu compte. Fa més d’un any que va comprar els drets del llibre AMERICAN SINPER, l’autobiografia supervendes de Chris Kyle, el franctirador que més morts (més de 150) va aconseguir a la història de l’excèrcit americà. Anys més tard, al febrer passat, Kyle va morir a mans d’un altre veterà en un camp de tir de Texas.

Chris Kyle, el franctirador més leta. Conegut a Irak com  Al-Shaitan (el dimoni)

Chris Kyle, el franctirador més leta. Conegut a Irak com Al-Shaitan (el dimoni)

En principi el projecte el va desenvolupar amb David O. Russell però aquest ho va deixar per concentrar-se amb altres films com AMERICAN HUSTLE que està rodant ara mateix a Boston amb Bradley Cooper precisament com uns dels protagonistes. Després de la marxa de Russell, Bradley Cooper ha estat buscant director i finalment, ha convençut al més poderós de tots. Spielberg. I és que el mític director es trobava en una situació curiosa, sense cap pel·lícula definida després de rodar LINCOLN. Va cedir la cadira de director a Nolan per INTERSTELLAR i el rodatge de ROBOPOCALYPSE es va retardar per motius poc clars. Amb aquest panorama (i rumors de JURASSIC PARK, STAR WARS o INDIANA JONES a part) el cert és que Spielberg necessitava una nova pel·lícula i sembla que aquesta serà AMERICAN SNIPER, protagonitzada i produïda per Bradley Cooper. Spielberg ja ha demostrat que es sap moure en entorns bèl·lics i grans escenes d’acció mesclades amb drama, però desconexiem ara per ara, l’enfocament que tindrà la cinta.

Spielberg i Bradley Cooper, traballarant junts a AMERICAN SNIPER.

Spielberg i Bradley Cooper, traballarant junts a AMERICAN SNIPER.

Canviant de terç i Aprofitant que parlem de Bradley Cooper, que després de l’èxit de EL LADO BUENO DE LAS COSAS i de futures cintes de les que s’espera molt com CRUCE DE CAMINOS, ja s’establert a la “llista A” de Hollywood, hem de comentar el darrer capítol del “culebrot” de JANE GOT A GUN. I és que després de l’abandonament de Michal Fassbender, la directora Lynn Ramsey i Jude Law, Bradley Cooper va ser fitxat per el paper de co-protagonista i ara, ha estat ell qui ha abandonat la pel·lícula. Tot per culpa en principi, dels retards en el rodatge d’AMERICAN HUSTLE que com hem dit, s’està rodant a Boston i va veure afectada la planificació del rodatge a conseqüència de l’atemptat a la marató que tots coneixem. En fi, més problemes per JANE’S GOT A GUN que sembla “gafada” a hores d’ara.

En tot cas, Bradley Cooper, demostra la seva consolidació, amb una agenda plena i el poder de convicció suficient per atreure a Steven Spielberg a dirigir AMERICAN SNIPER, que serà coproduïda per Dreamworks, Warner Bros. i la companyia de Cooper, 22nd and Indiana Pictures. El rodatge es contempla que començarà aquest mateix any.

Anuncis

2 responses to “Bradley Cooper protagonitzarà AMERICAN SNIPER, la nova de Spielberg

  1. Retroenllaç: Leonardo DiCaprio podria ser Rasputin | La Casa De Vidre·

  2. Retroenllaç: Spielberg abandona AMERICAN SNIPER | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s