Tràiler de The bling ring, nou film de Sofia Coppola

Sempre m’ha semblat interessant l’evolució de la carrera professional de la Sofia Coppola. Des que descobrís que potser la carrera com actriu no era el seu punt fort (després de les constants crítiques que va rebre quan va participar a El PADRINO III del “daddy?” Francis Ford Coppola), semblava que el següent pas lògic era apropar-se al món de la direcció. I que quedi clar que no em refereixo únicament a la seva relació sentimental amb el director Spike Jonze, que també, sinó del seu debut cinematogràfic darrere de les càmeres: l’interessant LAS VÍRGENES SUICIDAS. En aquell film ja va demostrar que ella també tenia una història a explicar d’una manera personal. La va seguir l’excel·lent LOST IN TRANSLATION, que ja va posar a la jove Coppola en el punt de mira de Hollywood, i continuà amb la grandiloqüent MARIA ANTONIETA. Sincerament, va ser una sorpresa que després dels seus dos darrers films, decidís que el seu següent projecte fos un film petit (i fallit) com SOMEWHERE.

En qualsevol cas, ens va deixar a tots curiosos sobre quin seria el seu proper projecte. Farà cosa d’un mes ja va sortir un primer teaser de THE BLING RING, el proper film de la directora, i ara ens arriba un tràiler que desvetlla més sobre el film. La pel·lícula està protagonitzada per Emma Watson, que ja ha sabut desprendre’s del paper d’Hermione i portar-nos una altra cara molt interessant (jutgeu-la a l’excel·lent LAS VENTAJAS DE SER UN MARGINADO). El film està basat, curiosament, en un cas real que es redactava a un article de la revista Vanity Fair i ens porta la història d’un grup d’amigues que, en una nit engrescada, decideixen entrar a la mansió de Paris Hilton per robar peces de roba i altres articles. Les coses es complicaran quan es comenci la investigació policial sobre el robatori i les noies s’hagin d’enfrontar amb la llei.

Emma Watson, protagonista de THE BLING RING

S’ha de dir que el tràiler té millor pinta del que esperava. Presenta un esperit trapella que en cert sentit pot recordar a SPRING BREAKERS, d’Harmony Korine: el descens als inferns criminals d’unes teenagers obsessionades per la moda i per figures mediàtiques com Paris Hilton o Lindsay Lohan. En qualsevol cas, s’haurà de veure si la història està a l’altura de la premissa, però de moment té el nostre vot de confiança. Tant de bo ens porti a una Coppola més recuperada i contribueixi a netejar el nom de la família, que últimament només ens hem hagut de conformar amb el talent d’en Roman Coppola. El futur del pare Francis i del propi Nicolas Cage (també de la família) ja és més incert… Us deixem amb el tràiler!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s