Michael Fassbender i Natalie Portman junts a MACBETH

Ens va deixar tocats la notícia que no els podríem veure junts a JANE’S GOT A GUN… però sembla que finalment ens podrem treure l’espina clavada!

Michael Fassbender i Natalie Portman per fi co-pragonitzaran un film. Ni més ni menys que una nova adaptació del gran clàssic de William Shakespeare, MACBETH. Els dos actors donaran vida als avariciosos i malvats Lord i Lady Macbeth en la seva obsessió per aconseguir la corona d’Escòcia.

Dirigeix l’australià Justin Kurzel, que prèviament ens havia portat el film SNOWTOWN, basat ens els assassinats ocorreguts en aquesta població australiana. Sembla confirmat que el film mantindrà l’esperit de l’original, fent servir l’anglès propi de l’obra shakesperiana. Això si, Kurzel ha confirmat que el film inclourà algunes seqüències de batalla i acció.

Queda per veure quina serà l’aportació d’aquest director a Macbeth,  una obra adapatada amb anterioritat per directors com Orson Welles, Akira Kurosawa, Andrzej Wajda o Roman Polanski.

fassbender sera macbeth

Fassbender, bad boy

El que està clar és que MACBETH sembla el terreny perfecte per veure Fassbender i Portman exhibint tot el seu potencial interpretatiu. No podrien formar una parella més adequada i a l’altura del clàssic de Shakespeare.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s