Estrenes 1 de maig

La Gran Boda

Director:  Justin Zackham Repartiment: Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried, Susan Sarandon, Robin Williams, Topher Grace Guió: Justin Zackham Any: 2013 País: EUA Duració: 90 min Gènere: Comèdia

L’Alejandro (Ben Barnes) i la Missy (Amanda Seyfried) estan a punt de casar-se, però l’arribada de la mare biològica d’ell fa que els seus pares adoptius, el Don (Robert De Niro) i l’Ellie (Diane Keaton), divorciats des de fa anys, hagin de fer-se passar per un matrimoni ben avingut.

La-gran-boda_cartel_peli

Scary Movie 5

Director:  Malcolm D. Lee Repartiment:  Lindsay LohanCharlie SheenAshley TisdaleSarah Hyland,Heather Locklear Guió: Pat ProftDavid Zucker Any: 2013 País: EUA Duració: 86 min Gènere: Comèdia

El jove matrimoni format per el  Dan i la Jody comença a detectar una activitat poc normal a la seva casa després d’acollir a les filles del germà d’en Dan, que han passar tres anys soles en el bosc. Quan el caos envaeix la vida del matrimoni, els dos arriben a la conclusió que un fantasma està present. Amb l’ajuda de nombroses càmeres i d’experts, faran tot el possible per protegir a la seva nova família.

Tomboy

Director:  Céline Sciamma Repartiment: Zoé Héran, Malonn Lévana, Jeanne Disson, Sophie Cattani Guió: Céline Sciamma Any: 2011 País: França Duració: 82 min Gènere: Drama

Laure, una nena de 10 anys, es muda amb els seus pares i la seva germana petita a un nou barri. Allà fa nous amics i l’estiu transcorre entre jocs i rialles. No obstant, Laure te un secret, es fa passar per un noi, Mickäel. Lisa, una noia del grup s’enamora d’ella creient que és en Mickäel, fet que donarà lloc a situacions compromeses. ¿Quant temps podrà Mickäel amagar a la resta que en realitat és Laure? ¿Quines seran les conseqüències quan es descobreixi el seu engany?

Buscando a Nemo 3D

Director:  Andrew Stanton, Lee Unkrich Repartiment:  Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Willem Dafoe, Geoffrey Rush Guió: Bob Peterson, David Reynolds, Andrew Stanton, Lee Unkrich Any: 2003 País: EUA Duració: 100 min Gènere: Animació

Reestrena en 3D del clàssic de Pixar on el Marlin, un peix pallasso que sobreprotegeix al seu fill Nemo, per culpa de la tràgica mort de la seva mare i les seves cries. El primer dia d’escola, el Nemo decideix demostrar la seva valentia, però cau a les xarxes d’un submarinista que se’l endú a la consulta d’un dentista de Sidney. El Marlin, decideix partir per trobar en Nemo juntament amb la Dory, un peix amnèsic.

Buscando-a-Nemo-3D_cartel_peli

7 cajas

 Director:  Juan Carlos ManegliaTana Schembori Repartiment:  Denis AmarillaJosé AlegreDarío Alegre Guió: Tana SchemboriJuan Carlos ManegliaTito Chamorro Any: 2011 País: Paraguay Duració: 110 min Gènere: Thriller
En Victor (Celso Franco), un carreter del Mercat 4 de Paraguay, ha de transportar set caixes de les quals no coneix el contingut. El seu somni és sortir a la televisió i, de vegades, els desitjos es fan veritat.

Dos más dos

Director: Diego Kaplan Repartiment:  Adrián Suar, Julieta Díaz, Juan Minujín, Carla Peterson Guió: Juan Vera, Daniel Cúparo Any: 2012 País: Argentina Duració: 103 min Gènere: Comèdia

Dos matrimonis d’uns quaranta anys, amics de tota la vida, veuen com canvia la seva tranquila relació quan un d’ells proposa a l’altre participar en el seu hobby habitual: l’intercanvi de parelles.

 

Tango libre

Director: Frédéric Fonteyne Repartiment:  François Damiens, Sergi López, Jan Hammenecker, Anne Paulicevich Guió: Philippe Blasband, Anne Paulicevich Any: 2012 País: França Duració: 105 min Gènere: Drama

En JC (Damiens) és el vigilant d’una presó. Un home sense història que només té una fantasia: ballar el tango. Una nit, a la classe de ball, coneix a l’Alice (Paulicevich) i ballen junts. Al dia següent, la veu un altre cop a la sala de visites de la presó. Pimer visitant a un home, després a un altre… L’Alice és la parella dels presos Fernand (López) i Dominic (Hammenecker). Les normes prohibeixen als guardes socialitzar amb els familiars dels presos. Per primer cop, en JC decideix trencar-les.

El método Arrieta

Director:  Jorge Gil Munarriz  Guió: Jorge Gil Munarriz Any: 2012 País: Espanya Duració: 90 min Gènere: Documental

Lourdes i Mentxu Arrieta van nàixer amb un problema greu: tot i ser germanes i passar la majoria del temps juntes, el seu propi cos els hi impedia comunicar-se. No podien fer-ho ni amb les mans ni amb la veu. Fins que un dia van trobar la seva pròpia fórmula: un mètode de comunicació del que no existien precedents i que tothom va pensar que no els hi funcionaria. Un llenguatge que es parla en silenci i que s’ha mantingut totalment en secret. Fins ara.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s