Mery Streep i Johnny Depp podrien incorporar-se al musical INTO THE WOODS

Comencen a arribar notícies de l’adaptació que Disney està preparant del famós musical INTO THE WOODS, de James Lapine i Steve Sondheim. Fa uns mesos es va confirmar que serà dirigit per Rob Marshall, director de musicals com CHICAGO i NINE, i es va començar a parlar d’alguns actors que hi podrien participar, com Allison Janney i Patrick Wilson. Un dels noms que ha anat prenent força en els últims mesos és el de Meryl Streep, qui sembla estar negociant la seva participació a la pel·lícula, com també ho està fent Johnny Depp.

Cartell original de la producció de Broadway de INTO THE WOODS.

Cartell original de la producció de Broadway de INTO THE WOODS.

INTO THE WOODS explica la història d’un panader i la seva esposa que no poden tenir fills per culpa de l’encanteri d’una bruixa. Decidits a rompre el malefici, entren dins un bosc on es trobaran amb la Caputxeta Vermella, la Rapunzel i el Príncep Blau, entre d’altres. Tot apunta que Meryl Streep interpretaria la bruixa, mentre que Johnny Depp sona per convertir-se en el panader protagonista o el narrador.

No serà la primera incursió en els musicals de cap dels dos actors. Meryl Streep va ser una de les protagonistes de MAMMA MIA i Johnny Depp va participar a SWEENEY TODD. Curiosament, Rob Marshall era un dels candidats a dirigir el musical sobre el barber de Fleet Street que va acabar dirigint Tim Burton.

Johnny Depp ja va treballar amb Rob Marshall a la quarta entrega de PIRATAS DEL CARIBE. En canvi, serà la primera vegada que Meryl Streep treballi amb el director.

Johnny Depp ja va treballar amb Rob Marshall a la quarta entrega de PIRATAS DEL CARIBE. En canvi, serà la primera vegada que Meryl Streep treballi amb el director.

Sembla que David Crane serà l’encarregat d’adaptar la música per a la pel·lícula i James Lapine s’encarregarà del guió, basat en l’obra musical que ell mateix va escriure. En principi, el rodatge s’iniciarà a principis de 2014.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s