Colin Firth protagonitzarà The Secret Service

Fa unes setmanes informàvem que Matthew Vaughn tornaria a dirigir una adaptació d’un còmic de Mark Millar, THE SECRET SERVICE. La Fox va donar llum verda al film, que s’estrenarà el 14 de novembre de 2014. I ara sembla que l’actor que liderarà el projecte serà l’oscaritzat Colin Firth en el paper d’un super espia britànic.

Firth el dia que va guanyar l'Oscar per EL DISCURS DEL REI

Firth el dia que va guanyar l’Oscar per EL DISCURS DEL REI

I és que la història segons el propi Millar és un “creuament de JAMES BOND i MY FAIR LADY” on un agent secret veterà a l’estil 007 anomenat Jack (Colin Firth) recull el seu nebot, un gamberro de carrer, per a entrenar-lo i formar un insòlit duo d’espies. La seva missió: descobrir la connexió entre els estranys segrests d’estrelles de la ciència ficció (entre elles, el confirmat per la cinta Mark Hamill), l’assassinat d’un poble sencer i un secret provinent de l’Everest. Tot un misteri sense relació aparent que acabarà com no, destapant més d’una conspiració. Una trama que a l’estil Mark Millar agafa tòpics del gènere per donar-li la volta d’una manera atrevida i curiosa. Els que l’han llegit asseguren que és un còmic bastant boig.

ssbanner

El tiet Jack (Firth) en plena acció a THE SECRET SERVICE

Ens encanta Matthew Vaughn i ja s’ha demostrat excel·lent amb material de Millar però la notícia del fitxatge de Firth no fa més que confirmar la bona pinta del projecte. Tothom té molt associat Colin Firth amb un cert tipus de papers i el cert és que ell mateix últimament tampoc ha fet molt per variar, excepte en incursions més dramàtiques com EL TOPO o UN HOMBRE SOLTERO. I per això pot funcionar aquest càsting, veure a Firth d’impecable super espia i tocant registres des de l’acció a la comèdia pot estar molt bé. Seguirem atents a la resta del repartiment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s