Estrenes 26 d’abril

Iron Man 3

Director:  Shane Black Repartiment:  Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Ben Kingsley, Rebecca Hall, Guy Pierce, Jon Favreau Guió: Shane Black Any: 2013 País: EUA Duració: 130 min Gènere: Acció

A la nova aventura del Tony Stark post-VENGADORES, trobem com els experiments biològics d’Aldrich Killian (Guy Pierce) per a perfeccionar humans troben el suport econòmic i militar d’el Mandarín (Ben Kingsley). Però les seves obscures intencions trobaran un enemic: Iron Man (Robert Downey Jr.). L’heroi de la Marvel haurà de lluitar contra el seu enemic més temible que amenaçarà en destruir la seva vida i la dels que més estima.

Iron-Man-3_cartel_peli

Ayer no termina nunca

Director:  Isabel Coixet Repartiment:  Candela Peña, Javier Cámara Guió: Isabel Coixet Any: 2013 País: Espanya Duració: 94 min Gènere: Drama

Barcelona, 2017. Una parella es retroba després de cinc any de no veure’s i d’haver passat per unes circumstàncies difícils a les seves vides. Quant senten que el passat ja no té importància, de repent torna. Les ferides no tancades romanen sempre obertes.

Combustión

Director:  Daniel Calparsoro Repartiment:  Álex GonzálezAdriana UgarteAlberto AmmannMaría Castro Guió: Carlos MonteroJaime Vaca Any: 2013 País: Espanya Duració: 104 min Gènere: Acció

Mikel està a punt de casar-se amb la Julia, la propietària d’una important joieria que ha heretat de sons pares. Al compromís de la parella, Mikel coneix a l’Ari, una de les cambreres del càtering. Entre ells sorgeix una atracció immediata. Tot i que s’intentarà controlar, el noi acabarà caient als seus braços. A poc a poc es sentirà més atret a ella i més fascinat pel seu món, ni més ni menys que el de les carreres il·legals de cotxes. Un món de descontrol, adrenalina i on tot allò que importa és l’aquí i el ara mateix.

Un gran equipo

Director:  Olivier Dahan Repartiment:  José García, Jean-Pierre Mariell, Gad Elmaleh Guió: Philippe De Chauveron, Marc De Chauveron Any: 2012 País: França Duració: 97 min Gènere: Comèdia

En Patrick (José García), és una vella glòria del futbol que no ha aconseguit reconvertir-se. Sense treball, arruïnat i sense la custòdia de la seva filla, ha estat obligat per un jutge a trobar una feina estable. Això el fa marxar a una petita illa bretona per entrenar a l’equip local. Si aconsegueixen guanyar els tres propers partits, hauran aconseguit reunir el suficient diner per salvar la fàbrica de conserves de la Illa, i conservar així el treball de la meitat dels habitants. En Patrick ha de convertir pescadors en futbolistes semi-professionals i per això recorre a l’ajuda dels seus antics companys d’equip per a situar al petit equip bretó entre els grans…

La nostra vita

Director: Daniele Luchetti Repartiment:  Raoul BovaElio GermanoIsabella RagoneseLuca Zingaretti Guió: Daniele LuchettiSandro PetragliaStefano Rulli Any: 2010 País: França, Itàlia Duració: 98 min Gènere: Drama

Claudio, obrer de la construcció, treballa a una obra a fora de Roma. Està molt enamorat de la seva dona, embarassada del seu tercer fill. Un drama inesperat convertirà aquesta vida senzilla i feliç. Per sobreviure, Claudia afrontarà amb ràbia la injustícia íntima i social que l’afecta. El recolz de la seva família i amics, i l’amor dels seus fills l’ajudaran a superar el major repte de la seva vida.

Noche de vino y copas

Director: Ole Christian Madsen Repartiment:  Anders W. Berthelsen, Paprika Oteen, Jamie Morton, Sebastián Estébanez Guió: Ole Christian Madsen, Aners Frithiof August Any: 2011 País: Dinamarca Duració: 99 min Gènere: Comèdia

El Christian és el propietari d’una tenda de vins a punt de tancar. A més, la seva dona l’ha deixat i ara treballa com a agent esportiva d’èxit a Buenos Aires vivint una vida de luxe amb l’estrella de futbol Juan Díaz. Un dia, el Christian i el seu fill de disset anys, agafen un avió a Buenos Aires amb el pretext de firmar el divorci. Però les seves intencions són molt diferents: vol recuperar la seva dona.

El ejercicio del poder

Director: Pierre Schoeller Repartiment:  Olivier Gourmet, Michel Blanc, Zabou Breitman, Sylvain Deblé Guió: Pierre Schoeller Any: 2011 País: França Duració: 115 min Gènere: Drama

El ministre de transport, Bertrand Saint-Jean és despertat en plena nit pel seu secretari. Un autobús ha caigut per un barranc. Es dirigeix cap allà, no té cap altre opció. Així comença l’odissea d’un home d’estat en un món cada cop més complex i hostil. Velocitat, lluites de poder, caos, crisi econòmica…Tot s’encadena i xoca. Una emergència segueix a una altra. Quins sacrificis estan disposats a acceptar els homes? Quant duraran a un Estat que devora aquells que el serveixen?

Emergo

Director: Carles Torrens Repartiment:  Kai LennoxGia MantegnaMichael O´KeefeFiona Glascott,Francesc Garrido Guió: Rodrigo Cortés Any: 2011 País: Espanya Duració: 80 min Gènere: Terror

Un grup d’investigació paranormal van a un apartament per estudiar els fenòmens anormals que en ell es produeixen. Trucades telefòniques sense resposta, ombres estranyes, fenòmens lumínics, objectes que es desplacen sols, etc. El seu propòsit és enregistrar els fets de forma científica emprant els mitjans més avançats a la seva disposició. A poc a poc, les manifestacions comencen a fer-se més i més violentes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s