Emma Stone protagonitzarà la propera pel·lícula de Woody Allen

Woody Allen acaba de finalitzar BLUE JASMINE, comèdia protagonitzada per Cate Blanchet i Alec Baldwin, i ja es comença a parlar de la seva nova producció que dirigirà i escriurà, com és habitual. Tot i que encara hi ha poca informació, sembla que el director ja ha fitxat Emma Stone com a protagonista.

L'actriu, de 24 anys, interpreta a Gwen Stacy a THE AMAZING SPIDERMAN, paper que repetirà en la segona part.

L’actriu, de 24 anys, interpreta a Gwen Stacy a THE AMAZING SPIDERMAN, paper que repetirà a la segona part.

L’actriu, coneguda pels seus papers a RUMORS I MENTIDES i CRIADAS Y SEÑORAS, actualment treballa en BIRDMAN, la comèdia dirigida per Iñárritu, CRIMSON PEAK, dirigida per Guillermo del Toro, i en la nova cinta de Cameron Crowe. Malgrat no saber la trama de la pel·lícula que protagonitzarà a les ordres de Woody Allen, sembla un bon fitxatge donada la seva trajectòria com actriu còmica.

Aquesta és la única imatge, fins al moment, de BLUE JASMINE.

Aquesta és la única imatge, fins al moment, de BLUE JASMINE.

Per altra banda, també s’està parlant de les possibles localitzacions de la nova cinta del director, que ha rodat 7 de les seves últimes 10 pel·lícules a Europa. Tot i haver retornat a Nova York amb BLUE JASMINE, es rumoreja que França podria ser el país escollit per a la següent pel·lícula, on ja va rodar MIDNIGHT IN PARIS. Tot i així, altres mitjans asseguren que Espanya serà un dels escenaris escollits per al rodatge, previst per aquest estiu.

PD: Alec Baldwin amb Cate Blanchett, Owen Wilson amb Rachel McAdams, Antonio Banderas amb Naomi Watts… Qui sembla bon candidat per acompanyar Emma Stone?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s