El director de Los Mercenarios 3 serà…

Patrick Hughes.

Ni John Woo, ni Mel Gibson com s’estava especulant. Serà Patrick Hughes, un director australià desconegut que fa 2 anys va dirigir RED HILL i pel que sembla, va encantar al capo de la franquícia, Sylvester Stallone. La xarxa era tota una olla de rumors, en part gràcies a l’activitat a Twitter de Stallone. I és que l’actor, guionista, director i productor no parava aquets dies de llençar pistes sobre el possible nou director, jugant amb els seus seguidors, i alimentant ell mateix els rumors sobre John Woo i especialment Mel Gibson. Que si el director era australià, que si hi hauria molta sang…finalment, l’australià en qüestió és com diem el desconegut Patrick Hughes.

Hughes, l'escollit per Sly.

Hughes, l’escollit per Sly.

I és que el mateix Stallone ha remarcat que vol sang fresca, que doni una volta més arriscada a LOS MERCENARIOS i es vanagloria d’oferir la primera gran oportunitat a Hollywood per un desconegut tot buscant paral·lelismes amb ell mateix quan començava, com recorda en un dels tuits. Els fans que esperàvem algú de renom, ens haurem de conformar i esperar que realment Hughes aporti aquesta nova visió per la tercera part de la franquícia. Stallone ha assegurat que aquesta serà molt més violenta que JOHN RAMBO, per exemple.

En fi, només que sigui igual d’entretinguda i divertida que LOS MERCENARIOS 2 (molt millor que la primera) ja estarà bé. Recordem que repetiran les mateixes glòries musculades de les anteriors (Stallone, Statham, Lundgren, Willis, Schwarzenegger, Norris, etc) i que com no, es rumoregen altres noms de grans figures com Nicolas Cage, Wesley Snipes (més que probable) o Harrison Ford inclús. Segur que algun actor més de renom hi apareixerà i el dolent serà algú potent com va ser Van Damme. Amics de l’acció, prepareu-vos perquè aquests mercenaris tornen amb més força que mai i sang nova!

Aquí teniu una petita col·lecció del feed de tuits de Stallone respecte el nou director:

I tal i com recomana a l’últim tuit, aquí teniu SIGNS, curtmetratge de Patrick Hugues. No us el perdeu, està molt bé tot i que té més a veure amb PAPERMAN que amb LOS MERCENARIOS:

Anuncis

One response to “El director de Los Mercenarios 3 serà…

  1. Retroenllaç: Harrison Ford a Los Mercenarios 3 | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s