Ang Lee, Christoph Waltz i Nicole Kidman, entre d’altres, completen el jurat de Spielberg a Canes

Fa un temps us comentàvem que Steven Spielberg havia estat nomenat el president del jurat de la nova edició del Festival de Canes. Doncs bé, ara ja s’han anunciat quins seran la resta de membres del jurat que decidirà la pel·lícula que s’emporti la Palma d’Or, i entre els components trobem noms molt coneguts. Com és normal a cada edició, el jurat està format per diferents actors i directors del panorama cinematogràfic internacional. Aquest any encara ressona una mica la ressaca post-Oscars, ja que podem trobar als dos recents guanyadors de l’Oscar, el director Ang Lee i l’actor Christoph Waltz.

Tot i així, al jurat trobem un repartiment interessant de cineastes, com és la directora britànica Lynne Ramsay, directora de TENEMOS QUE HABLAR DE KEVIN,  el ja esmentat director taiwanès Ang Lee, guanyador de l’Oscar per LA VIDA DE PI, la directora japonesa Naomi Kawase, directora de l’interessant EL BOSQUE DEL LUTO, o el director romanès Christian Mungiu, del qual podreu veure una retrospectiva de la seva filmografia a la nova edició del Festival de cinema d’autor de Barcelona D’A.

922856_10151629431685917_848311439_n

El jurat de la nova edició del Festival de Cinema de Canes

També estan presents diferents actors i actrius com són l’australiana Nicole Kidman que, malgrat estar una mica desapareguda davant la càmera, està a punt d’estrenar STOKER, el debut americà del director coreà Park Chan-Wook. L’actor (i director) francès Daniel Auteuil, l’actriu índia Vidya Balan, que la recordem a KAHAANI, o el ja esmentat actor austríac Christoph Waltz, que s’emportà l’Oscar a millor actor secundari a la recent DJANGO DESENCADENADO, completen el jurat que estarà presidit per Steven Spielberg.

El jurat atorgarà els diferents premis, incloent la reputada Palma d’Or, a la cerimònia de clausura del Festival de Canes el proper 26 de Maig. Ja teniu les vostres apostes sobre qui s’emportarà la palma aquest any? Nosaltres tenim unes quantes en ment!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s