Teaser tràiler de Thor: El Mundo Oscuro

Aquesta setmana s’estrena Iron Man 3, la primera pel·lícula de l’anomenada “Fase 2” de Marvel i amb ella arriba el primer teaser tràiler de THOR: EL MUNDO OSCURO que serà la pel·lícula que la succeirà a finals d’any en aquesta segona fase de cintes abans de LOS VENGADORES 2. En aquesta nova aventura el Déu del Tro haurà de salvar la Terra i els 9 regnes (dels que el seu natal Aasgard forma part) d’un enemic, el venjatiu Malekith, que acompanyat d’una antiga raça de soldats, amenaça l’univers sencer. Thor haurà de protegir també la seva estimada Jane Foster i sacrificar tot per a salvar l’univers.

En la seqüela, Jane Foster (Portman) accedeix per fi al món diví d'Aasgard.

A la seqüela, Jane Foster (Portman) accedeix per fi al món diví d’Aasgard.

Dirigeix aquest cop Alan Taylor, veterà director de televisió avesat en sèries com EL ALA OESTE DE LA CASA BLANCA, DEADWOOD, ROMA, LOS SOPRANO, MAD MEN i sobretot, JUEGO DE TRONOS. I és que l’èxit d’aquesta sèries ha influït sens dubte en l’elecció i el look més “extrem” i “salvatge” dins una estètica d’elements Vikings. Si la primera part de Kenneth Branagh servia com a introducció al món de Thor i els seus conflictes shakespearians, d’aquesta segona part s’espera sobretot molta acció. I això és el que porta aquest primer tràiler. Repeteixen Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Tom Hiddelston, Kat Dennings, Rene Russo, Ray Stevenson, Idris Elba i Jamie Alexander i s’incorporen actors com Zachari Levi, Crhistopher Ecclestone o Adewale Akinnuoy-Agbaje.

Thor haurà de recorrer al malvat Loki, i ens alegrem perquè ens encanta Tom Hiddleston!

Thor haurà de recorrer al malvat Loki, i ens alegrem perquè ens encanta Tom Hiddleston!

Us portem dues versions del tràiler i també el primer pòster oficial.

Versió original:

Versió doblada:

thor-the-dark-world-poster

Anuncis

One response to “Teaser tràiler de Thor: El Mundo Oscuro

  1. Retroenllaç: Noves veus per a Marvel! | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s