Estrenes 19 d'abril

La caza

Director:  Thomas Vinterberg Repartiment:  Mads MikkelsenThomas Bo LarsenAnnika Wedderkopp Guió: Tobias LindholmThomas Vinterberg  Any: 2012 País: Dinamarca Duració: 115 min Gènere: Drama

Després d’un complicat divorci, Lucas ha conegut a una altra dona, té un altre treball i es disposa a reconstruir la seva relació amb en Marcus, el seu fill adolescent. Però una cosa surt malament. Un detall. Un comentari innocent. Una mentida fortuïta. La neu comença a caure, les llums de nadal s’encenen i la mentida es propaga com un virus.

La-caza_cartel_peli

Tierra prometida

Director:  Gus Van Sant Repartiment:  Matt Damon, Frances McDormand, John Krasinski, Rosemarie DeWitt, Hal Holbrook Guió: Matt Damon, John Krasinski Any: 2012 País: EUA Duració: 106 min Gènere: Drama

Dos empleats d’una companyia de gas natural, l’Steve (Matt Damon) i la Sue (Frances McDormand) arriben a un petit poble en declivi per a perforar les seves terres a canvi d’una substanciosa oferta econòmica. Però l’oposició d’un respectat mestre (Hal Holbrook) i l’aparició d’un activista mediambiental (John Krasinski) els posarà les coses difícils.

Memorias de un zombie adolescente

Director:  Jonathan Levine Repartiment:  Nicholas HoultTeresa PalmerAnaleigh TiptonRob CorddryDave FrancoJohn Malkovich Guió: Jonathan Levine Any: 2013 País: EUA Duració: 97 min Gènere: Terror, Comèdia

En R (Nicholas Hoult) és un zombi que està sol i sense cap destí concret després d’una plaga que ha convertit a gairebé tota la població en morts reanimats. A una excursió per buscar alguna cosa fresca, en R coneix a la Julie (Teresa Palmer), una jove humana a la qual salva sense saber ben bé per què. A poc a poc, i gràcies a ella, el cor mort d’en R comença a batejar un cop més i recorda el que era estar viu. No obstant això, el pare de la Julie (John Malkovich), líder de la resistència humana, no acaba de veure amb bons ulls el nou amic de la seva filla.

On the road (En la carretera)

Director:  Walter Salles Repartiment:  Garret Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, Amy Adams, Alice Braga, Kirsten Dunst, Viggo Mortensen Guió: José Rivera Any: 2012 País: EUA Duració: 137 min Gènere: Drama

Adaptació de la mítica novel·la de Jack Kerouac que durant molt de temps va intentar adaptar Francis Ford Coppola. Finalment, Walter Salles dirigeix la història d’un jove escriptor, en Sal Paradise (Sam Riley) que veu com la seva vida dona un tomb en un viatge a través dels Estats Units juntament amb en Dean Moriarty (Garret Hedlund) i la seva novia, Morylour (Kristen Stewart). Un road trip que canviarà la vida dels protagonistes i els farà descobrir experiències.

Un été brûlant (Un verano ardiente)

Director:  Philippe Garrel Repartiment:  Monica BellucciLouis GarrelCéline SalletteJérôme RobartMaurice Garrel Guió: Marc CholodenkoCaroline Deruas-GarrelPhilippe Garrel Any: 2011 País: França, Itàlia, Suïssa Duració: 95 min Gènere: Drama

En Paul coneix a un pintor, en Frédéric, que està enamorat de la seva parella, la guapa actriu Angèle. En Paul va a veure-la a un rodatge i es fixa en una altra dona: l’Élisabeth. Les dues parelles decideixen passar uns dies junts a Roma per conèixer-se millor. Però l’aparició d’un altre personatge, en Roland, provocarà la ruptura entre Angèle i Frédéric i l’inici d’una tempesta d’estiu que tindrà conseqüències imprevisibles.

Un lugar donde refugiarse

Director: Lasse Hallström Repartiment:  Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders, Noah Lomax Guió: Leslie Bohem, Dana Stevens Any: 201País: EUA Duració: 115 min Gènere: Drama romàntic

La Katie Feldman (Julianne Hough) arriba a una petita localitat de la costa de Carolina del Nord, amb la intenció de refer la seva vida. Alquila una vella cabana i aconsegueix un treball com a cambrera. Pero malgrat el casi impenetrable mur emocional que ha creat per protegir-se, se sent atreta per l’estima i la consideració genuïns d’aquesta petita i unida comunitat, especialment de l’amo del supermercat, l’Alex (Josh Duhamel) i els seus dos fills petits.

El payaso

Director:  Selton Mello Repartiment:  Selton MelloPaulo JoséLarissa ManoelaTeuda Bara,Giselle Motta Guió: Selton MelloMarcelo Vindicatto Any: 2011 País: Brasil Duració: 88 min Gènere: Aventura, Comèdia, Drama

En Benjamim (Selton Mello) i en Waldemar (Paulo José) són una divertida parella de pallassos, amb un espectacle d’èxit dins del Circo Esperanza. Però en Benjamin sent que, en realitat, és un home sense identitat, sense número de la seguretat social i sense lloc fix de residència. La seva vida és viatjar per les carreteres de Brasil amb la seva tropa del circ. Un dia decideix deixar el circ i embarcar-se en una aventura diferent per buscar el que creu que és el seu somni: instal·lar-se a una ciutat, treballar i ser normal.

Dans la Danse

Director: Alain Deymier Repartiment: Nacho Duato Guió: Leslie Bohem, Dana Stevens Any: 2013 País: Espanya, França Duració: 71 min Gènere: Documental
Estiu del 2010. Teatre Bolshoi de Moscú. Nacho Duato s’acomiada de la Companyia Nacional de Dansa, després de 20 anys a la direcció artística. La funció del Bolshoi serà la darrera amb la Companyia. Entre bestidors asistim als preparatius i assajos a l’hora que gaudim, de forma privilegiada, d’algunes de les coreografies més importants de Duato. Una actuació que marcarà la fi d’un cicle però el començament d’una nova vida.

Serie B

Director:  Richard Vogue Repartiment:  Manuel ZarzoRoger PeraSonia MonroyMarta Simonet,Cata MunarJaume Fuster Guió: Ricard Reguant Any: 2012 País: Espanya Duració: 78 min Gènere: Terror

En Willie Molina és un actor retirat que ha passat gran part de la seva vida a Hollywood interpretant pel·lícules de sèrie B. El seu gran hobbie és la caça, i un dia per accident dispara a una noia. La ferida és superficial. però en Willie convida a la noia i a les seves amigues a passar un dia a la seva finca. Quan arriben allà, descobreixen que és un home mol ric. Les noies són en realitat un grup de joves que s’aprofiten d’homes ingenus i rics. El protector de les joves, en Robin, arriba a la casa amb una nova noia, la Katy. Corden i colpegen al Willie. Però quan aquest s’alliberi, començarà una caça on no se sabrà qui és el més cruel de tots ells.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s