Box Office cap de setmana 12 d'Abril

Tom Cruise torna a regnar  a la taquilla. OBLIVION, que s’ha estrenat aquí abans que als EUA, demostra atraure al públic i aconsegueix superar els 2 milions de recaptació en un cap de setmana. Veurem si als EUA i la resta del món triomfa igual i dona per encetada la temporada oficial de blockbusters estiuencs, que cada any s’avança més. Després d’OBLIVION s’estrenarà IRON MAN 3 i moltes d’altres i suposem que tornarem a veure números alts per aquestes cintes.

Una altra història és el que fan la resta de pel·lícules. Cap d’elles arriba al milió i la majoria repeteixen al Top 10. De les estrenes a part d’OBLIVION, tan sols ALACRAN ENAMORADO amb 0,14 milions al número 7 i TIPOS LEGALES amb 0.11 al 10è lloc. Pel que fa a altres pel·lícules fortes, tenim l’èxit espectacular de LOS CROODS que ja supera els 10 milions d’acumulat i POSESIÓN INFERNAL amb 049 milions aquest passat cap de setmana. Destacar la continuació al cinquè lloc de TESIS SOBRE UN HOMICIDIO i el novè lloc de LOS ÚLTIMOS DÍAS, que amb 3 setmanes acumula 1,87 milions. Una pena, perquè tot i ser números bons, no son tot lo espectacular que una cinta amb aquestes ambicions hauria de tenir. Segurament una millor data d’estrena hagués ajudat.

Peli

Recaptació

Acumulada

Setmanes

1

Oblivion

2,20 M €

2,20 M €

1

2

Los Croods

0,58 M €

10,80 M €

4

3

Posesión infernal

0,49 M €

1,80 M €

2

4

Efectos secundarios

0,27 M €

1,03 M €

2

5

Tesis sobre un homicidio

0,26 M €

1,01 M €

2

6

G.I Joe: La venganza

0,20 M €

3,30 M €

3

7

Alacrán enamorado

0,14 M €

0,14 M €

1

8

Un amor entre dos mundos

0,12 M €

0,52 M €

2

9

Los últimos días

0,11 M €

1,87 M €

3

10

Tipos legales

0,11 M €

0,11 M €

1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s