Impressionant darrer tràiler de Man of Steel

Aquest cop si! Sembla que per fi la Warner Bros ha decidit actualitzar el superheroi més mític de la DC i portar-nos la versió definitiva de Superman a EL HOMBRE DE ACERO (MAN OF STEEL). Haurem d’esperar al resultat final és clar, però ja només veient les imatges, els noms triats i tot el que envolta el projecte, els fans de l’heroi podem estar contents. Sobretot després del fracàs que va suposar SUPERMAN RETURNS que amb un mal plantejament (continuar amb la història del clàssic de Richard Donner de 1978) no va saber posar al dia al fill perdut de Krypton.

man-of-steel-henry-cavill4

Henry Cavill ÉS Superman amb el seu nou i actualitzat vestit.

411

Una bona actriu fent per fi de Lois Lane?? Sí, siusplau!

Confiant amb la direcció del molts cops “adrenalític” Zack Snyder i sobretot amb la presència en la producció i el guió de Christopher Nolan, els fans respirem ara per ara tranquils amb el que ens espera. I aquest tràiler (el tercer ja) no fa més que assegurar aquesta sensació. I és que com a tràiler de blockbuster és espectacular, un dels millors dels darrers anys sens dubte: ens mostra molts dels elements que no havíem vist fins ara sense revelar necessàriament part de la trama i a més destil·la una estructura èpica on hi cap de tot: acció, emoció, drama i inclús comèdia.

321

Com diria el gran Terence Stamp: “Kneel before Zod!”

EL HOMBRE DE ACERO (MAN OF STEEL) s’estrenarà el 21 de juny i recordem que comta amb Henry Cavill com a Superman/Kal-El/ Clark Kent, Michael Shannon com el malvat General Zod, Amy Adams com a Lois Lane i per la branca progenitora, Russell Crowe com a Jor-El amb Ayelet Zurer com a Lara Lor-Van són els pares biològics de l’heroi mentre que Kevin Costner i Diane Lane com a Jonathan i Martha Kent, els pares adoptius, que el crien com al seu fill Clark a Smalville. Tot això acompanyat per la música de Hans Zimmer, i el guió de David S. Goyer i Christopher Nolan. Tot fa pensar que la pel·lícula suposarà la tant esperada actualització de la mitologia del personatge i una revifada de la popularitat de l’heroi semblant a la que va tenir en el seu dia la saga de Batman de Nolan.

Russell Crow a punt d'enviar el seu fill a la Terra. El paper el van oferir primer a Daniel Day-Lewis!

Russell Crow enviant el seu fill a la Terra. El paper el van oferir primer a Daniel Day-Lewis!

In Snyder/Nolan we trust!

Que el gaudiu!

PD: Inclús apareix el gran Toby Ziegler d’EL ALA OESTE DE LA CASA BLANCA! És pot demanar més?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s