Tom Cruise s’embarca en un nou projecte de ciència ficció, Yukikaze

Havent estrenat aquest passat cap de setmana OBLIVION, Tom Cruise ja sembla ansiós per continuar explotant la ciència ficció. I és que sembla ser que Cruise ja ha confirmat protagonitzar una futura cinta de ciència ficció: YUKIKAZE, basada en unes novel·les de l’autor japonès Chohei Kamayashi. Mentre que la sèrie ja va ser adaptada en el seu moment a una sèrie d’anime pels estudis Bandai Visual i Gonzo, ara toca una adaptació americana a la gran pantalla amb el taquiller actor com a protagonista.

La història ens situa fa 33 anys, quan una força extraterrestre coneguda com a JAM, va envair la Terra a través d’un forat de cuc a l’Antàrtida. Mentre que les forces terrestres van aconseguir fer retrocedir a les forces alienígenes al seu planeta “Fairy”, la guerra continua entre les dues espècies. El protagonista Rei Fukai és un pilot de la FAE (Forces Aeries Especials) al qual se l’assigna el Yukikaze, un jet avançat equipat amb una Intel·ligència Artificial que detecta la presència dels JAM.

Haurem de veure com de fidel és l’adaptació a la novel·la i, sobretot, si Cruise encaixa bé a la producció. Però és innegable que seria molt interessant veure’l tornar a volar després de TOP GUN.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s