Estrenes 12 d’abril

Oblivion

Director:  Joseph Kosinski Repartiment:  Tom Cruise, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo, Morgan Freeman Guió: Joseph Kosinski, Michael Arndt, Karl Gajdusek  Any: 2013 País: EUA Duració: 126 min Gènere: Ciència Ficció

Cinta futurista on Jack Harper (Tom Cruise) és un del darrers mecànics d’avions no tripulats destinats a la Terra, on forma part d’una operació per a extreure recursos vitals després de dècades en guerra contra els Scavs. Un dia rescata a una desconeguda que li farà qüestionar-se tot el que sap mentre el destí de la raça humana està a les seves mans.

Oblivion_cartel_peli

To the wonder

Director:  Terrence Malick Repartiment:  Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams, Javier Bardem Guió: Terrence Malick  Any: 2013 País: EUA Duració: 113 min Gènere: Drama, Romàntic

Neil, un aspirant a escriptor, i Marina, una jove mare, estan junts a l’illa francesa de St Michel, revitalitzats per les sensacions d’estar enamorats de nou. Neil ha deixat Estats Units buscant una vida millor, deixant enrere un sèrie de fets dolorosos. Mirant a Marina als ulls, Neil està segur que ha trobat la dona que pot estimar amb dedicació. Però quan, anys més tard, una sèrie de circumstàncies personals i professionals esquerden la seva relació. Una altra dona apareix a la vida de Neil, amb igual o major força: Jane. Aconseguirà Neil mantenir-se fidel a la seva promesa inicial o aprofitarà per canviar la seva vida cap al futur que sempre havia desitjat?

Tipos legales

Director:  Fisher Stevens Repartiment:  Al PacinoAlan ArkinChristopher WalkenJulianna Margulies Guió: Noah Haidle Any: 2012 País: EUA Duració: 95 min Gènere: Acció, Comèdia

VAL (Al Pacino) surt de la presó després de 28 anys de condemna. El seu millor amic, DOC (Christopher Walken), l’espera a la sortida i junts van a buscar un altre amic, en HIRSCH (Alan Arkin). Malgrat la seva edat, els tres ex-gànsters decideixen recuperar les nits de glòria i l’època de crim, drogues i sexe. Però DOC ha de fer un treball urgent: matar a VAL i així poder saldar el seu deute.

Alacrán enamorado

Director:  Santiago A. Zannou Repartiment:  Álex GonzálezJudith DiakhateJavier BardemMiguel Ángel SilvestreCarlos Bardem Guió: Carlos BardemSantiago A. Zannou Any: 2012 País: Espanya Duració: 100 min Gènere: Drama

En Julián (Álex González) troba a la disciplina del ring una via per fugir d’una realitat marcada per la violència. Membre d’un grup skin, projecta la seva ràbia caçant immigrants, en una creuada organitzada per un grup neofeixista. Entrenar a les ordres de Carlomonte (Carlos Bardem) i conèixer a l’Alyssa el farà replantejar-se la seva vida.

Los ilusos

Director:  Jonas Trueba Repartiment:  Francesco Carril, Aura Garrido, Mikele Urroz, Vito Sanz Guió: Jonás Trueba  Any: 2013 País: Espanya Duració: 93 min Gènere: Experimental

LOS ILUSOS és un film sobre el desig de fer cinema, o sobre el que fan alguns cineastes quan no fan cine; sobre perdre el temps i el temps perdut; sobre converses, borratxeres, dinars i rutines; sobre els passeigs al sortir del cine; sobre estar enamorat; sobre estar sol i estar amb amics, construint futurs records per una futura pel·lícula.

LOL

Director:  Lisa Azuelos Repartiment:  Demi Moore, Ashley Greene, Miley Cyrus, Thomas Jane Guió: Lisa Azuelos  Any: 2012 País: Estats Units Duració: 97 min Gènere: Comèdia dramàtica

En un món cada cop més connectat per Youtube, Itunes, Twitter i Facebook, Lola (Miley Cyrus) i els seus amics s’enfronten a les pressions de l’amistat i els romanços d’institut mentre lidien amb els seus pares, moltes vegades sobreprotectors i tecnològicament desorientats. A través de divertits i emotius moments compartits per la mare i la filla, LOL explica una història autèntica que reflexa perfectament la societat actual.

 

October Baby

Director:  Jon Erwin, Andrew Erwin Repartiment:  Rachel Hendrix, Jason Burkey, John Scheneider, Jennifer Price Guió: Jon Erwin, Andrew Erwin, Theresa Preston  Any: 2011 País: EUA Duració: 107 min Gènere: Drama

La Hannah es desploma davant tot el públic en la seva primera actuació al teatre de la Universitat. Després d’innumerables proves mèdiques, totes les senyals apunten a un factor: el difícil part d’on va néixer la Hannah. Aquesta revelació va acompanyada del descobriment que és filla adoptada un cop va ser rebutjada per la seva mare biològica després d’intentar sense èxit avortar d’ella. Descentrada, enfadada i confosa, la Hannah s’embarca a un viatge per carretera per a descobrir el seu passat ocult.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s